<< Februar 2018 >>

2010 skudt i gang med generalforsamling

Beretning 4. februar 2010 Kalundborg Roklub

v. Formand Jeppe Sørensen

Jeg vil i år forsøge at gøre det kort, for i stedet at give plads til nogle gode diskussioner, som jeg vil ligge op til i min beretning. Det må være vigtigere at kigge frem end tilbage. En generalforsamling er om noget et godt symbol på dette, da nye kræfter altid kommer til.

2010 sæsonen er et år som står i langdistance og kajakroernes tegn for Kalundborg Roklub. Vi har imponeret hele det danske rosamfund ved at bide skeer med selveste DSR i DM turneringen og snuppe både sølvet og guldet. Kajakroerne er der blevet mange flere af, og det kan vi især takke det afgående bestyrelsesmedlem Jesper Lund for, da han har været med til at hæve niveauet til et helt nyt stade, for hvad der er muligt i en havkajak. Jeg håber at den positive udvikling vil fortsætte i 2010.

Vi har også sagt farvel til nogle ting i klubben i hvert fald næsten da. Der er ikke ret meget ungdomsafdeling tilbage. Og der er stort set ikke noget kaproning tilbage for de unge. Tingene hænger naturligvis sammen. De gode roere vi havde, er blevet voksne og vi har ikke formået at bygge op nede fra. I Kalundborg Roklub regi er det derfor formentlig sidste gang i lang tid at vi har set deciderede Kalundborg landsholdsudtagelser. De to sidste gode roere vi havde under egen stander var Casper og Mike som til den kommende sæson er overgået til aftalen med Bagsværd Roklub hvor Kalundborg Roklub betaler medlemskab således at vi stadig kan prale af resultaterne, samtidigt med at vi på en billig måde sikrer det nødvendige konkurrence miljø for roerne.

På indkøbssiden har bestyrelsen i år begrænset sig. Det er blevet til 2 brugte kajakker og nu et kajakergometer. Dette hænger sammen med, at vi ikke har brugt tid på at søge et helt dødt sponsormarked i finanskrise året 2009. Derudover valgte vi ved sæsonafslutningen at sætte gang i udvidelsen af vores trænningsrum, således at dette kan udvides til dobbelt størrelse i vinterhalvåret. Super lækkert er det ved at være. Her har Tømmer Handlen v. Ole Meridin sejlklubbens formand solgt os en del af materialerne til halv pris.

Hvad skal der så ske i fremtiden? Som formand har jeg faktisk ikke så store ambitioner. Jeg synes vi opnået rigtig mangle flotte resultater og der er ændret meget til det bedre i de snart mange år, som jeg har stået i spidsen for klubben. Vil man have en formand med store planer, så må man vælge en anden, hvilket jeg ikke vil have noget imod. Min eneste ambition for 2010 vil være at vi runder 150 medlemmer, som er et af de få mål jeg endnu ikke har nået i min tid som formand. Jeg mener vi kan gøre dette, ved at have fokus på roaktiviteterne og klublivet. Dette gælder også arbejdet i den kommende bestyrelse, hvor jeg gerne ser at medlemmerne kan have tid til at arbejde for netop dette. Midlerne bliver måske at vi tager en ny roprotokol  i brug, samt at klubben bruger penge på at købe medlemsadministration ude i byen. Roprotokollen er allerede klar og medlemsadministration kan vi købe til i morgen. Er vi 120 medlemmer koster medlemsadministration 7020 kr. om året hvorfra vi kan trække vores årlige PBS gebyr på et par tusinde. Det kan blive nødvendigt, da denne generalforsamling også er et farvel til en af klubbens helt store arbejdsheste Lone Majvang, som igennem mange år har påtaget sig arbejdet med medlemsadministration og kasserer arbejdet. Foruden mere fokus på roningen, så skal vi markedsføre os selv godt i 2010. Vi starter på sundhedsmesse i Kalundborg Hallerne d. 13. marts, hvor vi vil tilbyde 2 måneders gratis medlemskab til alle interesserede.

Derudover har der igen igen i år været flere henvendelser angående rengøring af klubben med ønske om mere af dette. I bestyrelsen har vi derfor undersøgt markedet og ifølge det bedste tilbud, så kan vi få gjort den en gang om måneden for 10125 kr eller hver 14. dag til 13500 kr.

En stor tak fra undertegnede til Lone og Jesper for indsatsen

Og til alle jer andre tak for sæson 2009 og den tid i har lagt i vores dejlige forening.