<< Februar 2018 >>

Hvordan er det gået Kalundborg ved første langdistance (Opdateret med ny DSR kommentar)

news: vejlelangdistance.JPG

Med formands ægte stolthed over klubbens gode roere, kan jeg prale med at vores tunge racer hold har knust DSR og KR til årets første langdistance regatta i vejle. Det var således Kalundborg der trak det længste strå, og dermed de andre klubber der måtte tælle sekunder op til os. Holdet består igen af Kåre Mattesen, Aleksander Hansen og Bjarke Christensen.

DSR har inden stævnet skrevet dette på deres hjemmeside.

Ingen kan være i tivl om, at 25 km herre igen i år bliver en af de mere spændende rækker at følge. I Kalundborg er de sikkert rigtig glade for at se, at Anders Moustgaard ikke står på holdlisten. Anders var sidste år en sikker garant for sølv til Kalundborg. Så hvem ved: Måske skal guldet til Kalundborg i år?

Og ja drengene så givet svaret i Vejle i dag. Og her i dag søndag skriver DSR så:

Tre DSR-både var til start, og det store spændingsmoment var på forhånd, om DSR 1 (Ulrik Ralfkiær, Søren Krogh, Niels Jørgen Gommesen) kunne bide skeer med Kalundborg. DSR blev slået, og det blev kun til bronze, idet KR også sneg sig forbi. Men det blev meget tæt: Kun ca. 50 sekunder skilder guld og bronze, så meget kan se anderledes ud om 14 dage i Humlebæk. Så Kalundborg: I kan godt begynde at kigge jer over skulderen.

Også Kalundborgs nye hold klarede det flot med ungdoms krafter. De fik en flot 5 plads kun sekunder fra i tredjepladsen i 10 km åben mix. Holdet består denne gang af først og fremmest den rutinerede ankermand Jonas Fich, som kan bidrage med erfarring fra ikke mindre end 3 VM deltagelser for det danske ungdomslandshold. Foruden ham var det de efterhånden erfarne roere Allan Frölich og Sara Andersen. Jeg tror vi kan vente os mere af holdet efterhånden, som der kommer mere form på sammen med rutinen.

Et stort tillykke til dem.

Kalundborg Let som ellers løb med bronzen i sidste års DM turnering stiller ikke op i år, da holdet er skadesramt.