<< December 2017 >>

Kalundborg vinder 3. runde af langdistance DM

Vi starter med et citat fra DSR's optaktsnyheds:

Århus: Kaninen i hatten

Dobbeltbetydninger kan være farlige, og ikke mindst i dette tilfælde. For det er ikke ligefrem en kanin, DSR-træner Hans Bob Mosegaard hiver op af hatten i 25 km åben herre. Niels Jørgen Gommesen, der var med til at sikre sit hold den første guldmedalje i denne sæson, står over i tredje runde, og overlader i stedet pladsen på Hu til Anders Moustgaard.

Før runden er stillingen i toppen af 25 km åben herre helt lige, og det er utvivlsomt ikke med stor begejstring, at Kalundborg og KR læser denne nyhed.

Dette nåede vores folk ikke at læse inden, men her bagefter kan det i hvert fald ikke ødelægge vores begejstring for resultatet. Vores selvtillid har i vært fald fået et løft af at vi for første gang har slået DSR førsteholdet med kaninen Mooustgaard påmønstret på.

Kalundborgs roere et rigtig godt løb, hvor de især over de sidste 7 km havde rigtig god fart i båden. Vejet var rimeligt godt med aftagende sidevind igennem løbet. Med den flotte slutning lykkedes det vores roere at distance både DSR og KR. KR slog vi med 1 minut og 27 sekunder og lidt mere ned til DSR. Dermed sætter Kalundborg sig nu på den samlede første plads og DSR ryger nu fra en delt første plads med Kalundborg helt ned på en samlet tredje plads.

I Juli måned er langdistancen på sommerferie og i august venter de to sidste runder. Det bliver spændende at se hvilke kaniner DSR hiver op af hatten over sommeren. Et er sikkert og det er at vores hold og båd vil være det samme.