<< Maj 2018 >>

Et æresmedlem og en klubhædder

Dorte Fich blev meget fortjent udnævnt til æresmedlem ad Kalundborg Roklub i forbindelse med standerhejsningen til denne sæson 2009. Dorte stoppede ved sidste generalforsamling i klubbens bestyrelse efter 7 års arbejde ed klubbens TUT. I forbindelse med arbejdet sørge hun for at alle klubbens medlemmer havde det godt. Mange af tingene er dem folk ikke ligger mærker til, fordi den  slags bare forventes. Hvor er toiletpapiret f.eks. kommet fra i de 7 år. Jo det ansvar to Dorte på sig i 7 år. Foruden at passe tutten påtod hun sig ofte den rolle at dele skideballer ud. En sur tjans, men gørs skulle den. Nogle vil mene at der er delt for mange ud og nogen vil mene for lidt. Men for bestyrelsen i dag er det blot vigtigt at fremhæve, at det er vigtigt, at vi tør både rose og rise hinanden. Dorte har igennem alle årene været en trofast støtte til vores unge kaproere, hvilket hun har fundet naturligt i kraft af at hendes egen Søn Jonas har haft brug for støtten. Dorte har dermed også vist vejen for hvor meget man kan støtte sine egne børn. Flot Dorte. Tak og Tillykke.

news: aeresmedlem dorthe.jpg

Efter at Dorte havde fået sin pris hjalp hun med at hive standeren, som hun i øvrigt selv havde syet, op i flagstangen så årets sæson kunne starte.

news: standerhejsning 2009.jpg

Kalundborg Roklub fik også selv en pris ved standerhejsningen. Det var Sjællandskredsens formand Terkel Jespersen, som kiggede forbi, for at udnævne os til årets roklub i den tidligere sæson. Han begrundende primært prisen med Kalundborg Roklubs store arbejde for at udvikle de Sjællandske ergometermesterskaber. Som Formand er jeg stolt af prisen og vil arbejde for at også de sjællandske mesterskaber 2009 vil blive en succes.

news: aares klub sjaellandskredsen 2008.jpg