<< Januar 2018 >>

Nakskov succes for Kalundborg

Bronze i herrerklassen til vores lette hold med Mathias, Kenneth og Lars Modin. Foto Knud Nielsen

Sølv til de tunge herrer ved Bjarke, Kåre og Aleksander. Foto Knud Nielsen

Det tre medaljehold med bronze til venstre og guld til højre. Foto Knud Nielsen

I går lørdag var vores 2 hold på sydhavsøerne nærmere bestemt Naksov, for at kæmpe i første runde af DM turneringen for langdistance. Inden de to afsted, var der spænding om vi kunne være med i toppen.

Sammen med Tissø har vi de sidste par bevist at vi kunne være med ved at vinde guld i de 2 mix klasser. Flere sagde dengang at det kunne være godt om vi prøvede at stille op i herreklassen for at udfordre DSR.

Udfordringen er hermed taget op langdistance Danmark! Det har kunnet lade sig gøre på grund af to ting. I herrerklassen må klubberne ikke være blandet. Derfor er Tissø's Bjarke meldt i Kalundborg samtidig med at han stadig er medlem i Tissø. Desuden er der i Kalundborg kommet nye men rutinerede krafter til. Kenneth Larsen og Aleksander Hansen er kommet på og Knud og Lis fra Tissø vælger at slappe af i år. Dermed har vi to stærke herrerhold som er opdelt i et let og et tungt mest af hensyn til mandskabshøjderne, men til dels også af hensyn til bådene. Det lette ror i vores gamle berømte og frygtede racer inrigger Victory og de tunge ror i vores nye med hurtige langtursbåd Vester. Victory kan slet ikke ros med en tung styrmand, og derfor er et let mandskab nødvendigt.

Men udfordringen var svær DSR. Vi må give jer at i vandt denne gang, men med hård træning, så skal i føle jer pressede i Sønderborg om fjorten dage, hvor anden runde skal stå. I skal få kamp i år!

DSR vandt i tiden 2.06.30
Kalundborg Tung tog Bronze i tiden 2.09.16.
Kalundborg Let tog bronze i tiden 2.09.57

Dermed har det vist sig at det interne opgør også er spændende i mellem de to stærke og "uligevægtige" hold.

Det skal også nævnes at en gammel Kalundborg dreng og roer Thomas Hansen var på båden, som snuppede fjerdepladsen. Han var med på Amager Ro og Kajak klubs hold, men at de var helt nede på 2.13.09. Dermed var de 3 første hold faktisk ret suverene. Så igen DSR be prepared!!!!

Læs DSR's beretning her: