<< December 2017 >>

kaproninger d. 2/8 og 9/8

Coastal kaproning 2/8 i Helsingborg:

Lene og Kåre skulle stå deres endelig prøve ved denne kaproning. Sverige er bedre end Danmsrk til coastal, så nu skulle det være. 1 helt års træning skulle afprøves.

Kåre lagde ud i mændenes klasse mod verdens nummer 3 og 7. ialt 7 hold var til start. Men ak, det blæste som bare fanden, og i de høje sidebølger var det ikke muligt at følge verdens bedste roere. En 3. plads blev det til og det må konstateres at teknikken i bølger ikke er på plads.

Senere skulle mixen med Kåre og Lene ud at ro. Lige inden starten kom en tordenbyge forbi og med vinde på 15 m/s startede kaproningen. Bøjerne rev sig løs, banen forsvandt of det hele endte med en aflysning. Men vi fulgte med og lå og kæmpede om førstepladsen, selvom bølgerne var enorme, i hvert fald set ned fra den lille coastal båd.

Langdistance kaproning 9/8 i Vejle:
Britta var sammen med Tissø til start på 10 km. Vej´ret var også her elendigt med voldsom blæst. Men det gik godt for Britta og Co, der trak en guldmedalje hjem. Utrolig flot, specielt fordi holdet roede den bedste tid for et rent kvindehold i Vejle. Holdet slog også Københavns roklubs 4'er, der udelukkende består af herrer og som efter kaproningen udtalte, at de havde roet deres bedste løb i år.

Kalundborgs herre hold med Bjarke, Alexander og Lars klarede den i sædvanlig flot stil og fik guldmedaljen i hus. De er stort set sikre på at vinde det samlede danske mesterskab.

Lene, Kåre og Marie plejer at være med til disse kaproninger, men holdet har valgt ikke at deltage længere, da der er for mange kaproninger i efteråret. Kroppen kan ikke nå at restiturere. Kåre og Lene ror derfor kun coastal kaproninger i efteråret.