<< Oktober 2017 >>

VM udtagelse og god weekend i Sorø

Images: casper.jpg

Casper Villadsen er udtaget i firer på ungdomslandsholdet efter at de roede nogle rigtigt flotte tider i Sorø i weekenden. Et stort tillykke til Casper Villadsen, som formåede at blive udtaget til VM, som den eneste af vores hjemmeboende 3 roere. Foruden Casper gjorde flere andre roere god figur i Sorø.

Foruden Casper var andre også i ilden. Mike Christensen roede for første gang med hans nye makker Mathias fra Københavns Roklub. De to gjorde god figur i klubbens hurtige båd, som vi købte sidste år, og blev kun slået af holdet, som blev udtaget til VM. de slog alle andre danske både samt den Norske og Svenske. Det at de kunne slå de svenske og Norske både, samt at de kun tabte med 6 sekunder til dobbeltsculleren, som blev udtaget til VM, giver gode odd for en Baltic udtagelse i efteråret til Mike på junior landsholdet.

Sorø Regattaen er Nordens største og derfor dukker mange svenske og norske klubber op, for at få del i den store konkurrence.

Vores veteran Leif stillede op for anden gang i Masters. Han vandt første gang på Bagsværd, men han måtte sande at konkurrencen var stor ved Sorø. Han blev nummer 3 i den hårde konkurrence.

Vores to unge talenter Troel og Allan forsøge sig i dobbeltsculler, hvor de var i samme løb som Mike. Om lørdagen kom de ikke i finalen på grund af vanskeligheder med styringen. De tog revance søndag, hvor de med styr på båden, blev nummer 5. De viste dermed at de er ved at være på niveau, hvor man skal regne med dem.

For Jonas Fich er der skidt nyt, da han er sat af sit VM hold, for nu kun at være reserve. Vægten har simpelthen ikke villet komme ned i tide. Jonas må dermed nøjes med at satse på nogle DM titler i år og han  roede slet ikke til Sorø.

I Resten af Juli står den på ferie.