Begivenheder

<< December 2017 >>
Ma Ti On To Fr L S
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
             

Replikboks

Du er ndt til at logge p for at skrive en replik.

18/03/2018 18:17
Kære alle Smile Det var en helt fantastisk 100 års fødselsdag som roklubben holdt i lørdags! Et STORT tak skal lyde til festudvalget. Sådan. Glæder mig til de næste 100 år Grin

09/02/2016 09:14
Referat fra generalforsamling findes under "referater". Husk at logge dig ind med "Log ind" knappen for at du kan se det.

24/02/2015 21:38
Stort tillykke til dig Hans Henrik med titlen som ÆRESMEDLEM

03/02/2015 12:33
Lars Modin og Alexander vandt sammen med Lis og Mette fra Tissø over b.la. Eskild Ebbesen i DM for hold! SÅDAN! Også et stort tillykke til Jer Wink

03/02/2015 12:28
Kalundborg har sat sig solidt på Danmarks-kortet til DM i ergometer. Grin Kåre vandt suverent Guld. Lene vandt bronze i personlige bedste tid! STORT TILLYKKE

Log ind

Brugernavn

KodeordEr du endnu ikke registreret bruger?
Klik her for at oprette dig.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.

Aktuel vind på Gis

Aktuevind Gis

Danish Open i Coastal

Jeg stillede op i 1X, der var i alt 3 både tilmeldt. Her skulle jeg endnu engang prøve kræfter mod 1 af verdens bedste - Peter Berg fra Sverige. Han har tidligere givet mig alvorlige klø og det gjorde han da også denne gang. Vinden var 5 m/s fra SØ, den værste vind man kan få på Øresund. Det betyder sidebølger stort set hele vejen. Selvom bølgerne var af moderat størrelse, var dette nok til, at jeg ikke kunne få fart i båden. Teknisk er jeg ganske enkelt ikke god nok i bølger. Beter Berg laver langt færre tekniske fejl end jeg, og han trak stille og roligt fra, uden jeg kunne stille noget op. Da jeg har en lille skade i ribbene slækkede jeg på trykket halvvejs for ikke at gøre skaden værre end nødvendigt. Jeg kunne alligevel ikke vinde. Så Peter Berg fik nemt spil og vandt med 2 minutter. Jeg blev nummer 2 med 3-4 minutter ned til den sidste konkurrent.

Lene og Jeg stillede op i herrernes dobbelt sculler, da der ikke var udskrevet løb for mix hold. Løbet var stævnets største med i alt 10 både til start. Og hold da op et løb. Vinden var løjet af da vi startede.

10 både susede ned mod første bøje. Lene og jeg har ikke kræfter til at starte lige så hurtigt som mændene, så vi lå ca. 1 bådlængde efter. Efter de første starttag var overstået begyndte vi at hale ind på mændene, med en masse styring til følge for at undgå sammenstød.

10 både skulle dermed samtiig rundt om første bøje. Det endte med et kæmpe sammenstød og flere både lå helt stille. Men da vi var ca. 1 bådlængde efter, kunne vi stille og roligt styre uden om det hele og kom dermed op på 3. pladsen.

3. pladsen holdt vi længe, men det begyndte at blæse op og med bølgerne kom der tekniske fejl. HelsingborgII kom stille og roligt tættere på. Vi kunne holde dem væk når vi ikke lavede fejl, men hver gang vi lavede en fejl sneg de sig tættere på. Ved 3. vendebøje lave vi en styrefejl, HelsingborgII kom foran og der blev de.

Så skulle der kæmpes mod Lyngby. Det blev en kamp at vinde vendingen ved de sidste 4 vendebøjer. I Coastal kan der vindes meget omkring vendingerne. Det endte med vi holdt vel et øjeblik for at lade Lyngby overhale os. Dermed kunne vi placere os bedre ved sidste vendebøje. Lyngby fik torpederet bøjen, skubbede den over i os, for derefter at ramme os (for anden gang i øvrigt).

Da vi kom fri af bøjen, var DSR kommet meget tæt på, så spurten stod mellem os og DSR. Her trak vi fra DSR og kom ind på en fornem 4. plads.

Sikke en kaproning. Den indenhold alt hvad en god kaproning skal indeholde. Kamp, dramatik, spurter og tætte opløb og kampe. Det var rigtigt fedt at opleve.

En 4. plads blandt herrerne er for os et rigtigt godt resultat. Skal vi blive bedre, skal vi til næste år ud at træne i bølgerne. Det er her vi taber farten.

Kommentarer

Der er ikke skrevet kommentarer.

Kommentr

Du skal logge ind for at kommentere.

Vurderinger

Du skal vre registreret bruger for at kunne vurdere en tekst.

Log ind eller meld dig til.

Teksten er ikke vurderet.
Siden dannet p: 0.03 sekunder
9,480,809 Unikke besg