<< November 2017 >>

Vedtægtsændringer forklaret del 1:

Baggrunden for vedtægtændringerne er, at generalforsamlingen sidste år pålagde bestyrelsen at opdatere vedtægterne på nogle punkter. Disse punkter er her medtaget + en del punkter omkring bestyrelsesarbejde og vedtægter som DKF og DFfR har rådgivet os om.

Det ændres i vedtægterne fra at klubben skal være medlem af både DKF og DFfR til at klubben skal være medlem af DFfR og det så er frivilligt at være medlem af f.eks. DKF.

Dette gøres, da klubben er en 100 år gammel roklub, som derfor SKAL tilbyde roning. Klubben har derudover valgt at tilbyde havkajak og polo. Dette er et frivilligt valg. Og det afspejles her i vedtægterne. Derudover er vedtægterne nu indrettet så vi kan tage flere aktiviteter ind i femtiden, hvis dette skulle ønskes.

Jeg vil gerne understrege, at bestyrelsen absolut ingen planer har om ikke at være medlem af DKF. Roklubben har stor gavn af DKF, de er meget professionelle og giver kvalificeret rådgivning og vores daglige roning er baseret på dette medlemskab.

En udmelding vil kun komme på tale, hvis dem der ror kajak skulle ønske det. Og det tænker ikke der er nogen der gør. Det er jer der er medlemmer af klubben der bestemmer.

Med denne vedtægtsændring fortsætter både forlæns og baglæns roning fuldstændigt som tidligere. Der vil ikke være nogen ændringer i jeres hverdag i forbindelse med denne vedtægtændring.

I del 2 forklarer jeg om de ændringer i virkelig kommer til at mærke. I skal til at vænne jer til, at det er jer medlemmer der skal beslutte og bestemme hvordan jeres roning skal foregå. Går ændringerne igennem vil bestyrelsen lægge utrolig meget ansvar ud til jer. Det er vores klub og vi skal alle være med til løfte opgaverne i klubben. Og vi skal alle forme hvordan klubben skal være nu og i fremtiden. Det er en utrolig spændende forandring klubben skal igennem. Hvis i altså vil. Mere om det i forklaring af vedtægtsændringer del 2.