<< December 2017 >>

Mike Årgangsmester 2009

Det gav først og fremmest det fremragende resultat at vores Mike Christensen manifisterede sig som pt. Danmarks bedste junior B roer. Mike har ellers igennem sæsonen roet imod større roere i sing udtagelsesforsøg. Ved årgangsmesterskaber blev dette sat til side, og Mike skulle kæmpe sin egen kamp i en singlesculler. Han vandt fornemt løber og er dermed danmarks bedste junior B roere. Om lørdagen roere Mike også dobbeltsculler med sin Makker Mathias fra Københavnsroklub, hvor de vandt deres guld i junior A dobbeltsculler, hvilket tegner godt for deres udtagelse til ungdomslandsholdsturen til Baltic cup i efteråret. Det skal siges at Holstebro kun er årgangsmesterskaber for dde unge B, C og D roere. De øvrige DM titler fordeles senere ved årets DM stævne. Mike roede ligeledes søndag, men her måtte de to unge se sig sat ned på en tredjeplads. Dette gør dog ikke noget, da de blev slået af 4 JVMroere, som efter det overståede JVM lige skulle prøve at stille op i 2 dobbeltscullere. Disse kan slet ikke blive udtaget til Baltic cup.

Vores Veteran var også med lørdag for at prøve kræfter i masters. Han fik en tredjeplads. Turen til Holstebro, skulle teste hans formkurve inden han i september rejser til New Zealand på familiebesøg, hvor han samtidigt også er tilmeldt en regatta dernede i sculler. Det er vist første gang i historien at Kalundborg Roklub er repræseneteret i det land.

Vores JVM roere Casper Villadsen var i Holstebro for at ro lidt, og for at feste med de øvrige JVM roere, hvilket der er tradition for. Resultatmæssigt blev Casper nummer 7 om lørdagen, men singlesculler er heller ikke lige hans favorit. Om søndagen roede han for sjov et 2- løv, hvor de måtte stille op med imod en række seniorbåde, og de vandt dermed deres junior A klsse uden kamp.

Vores nyoprykkede senior B roere Jonas Fich var også i ilden og roere toer. Her formåede han at vinde sølv sammen med Bagsværd roere Peter Sejr, hvor sidst nævnte dermed kun næsten levede op til hans navn. Sølvet gentog de søndag i samme diciplin.