<< Januar 2018 >>

Otteren på vej imod DM

news: otter.JPG

I denne uge har Kalundborggenserne kunnet iagtage et nyt syn på Houget og i havnen. En Otter. Roverdenens flagskib har indtaget det inderste af Kalundborg Fjord. Bådtypen er den hurtigste af de olympiske bådtyper og kan med de rette roere skyde en fart af 25 km/t samt trække vandski.

Farten er man ikke i tvivl om, når man sidder i båden, for Houget og havnen følles bare meget mindre, når man suser afsted i båden. Kalundborg Sejlklubs sejlere må også have følt at de var noget langsomme, når de til efterårskapsejlladsen i søndags blev overhalet med dobbelt fart af rugbrødsmaskiner.

Otteren er set på vandet flere gange i den sidste uge, fordi at Kalundborg Roklub for første gange nogen sinde har valgt at stille op til de danske mesterskaber i denne bådtype. Klubben ejer ikke en sådan båd og vi har derfor måttet låne den til lejligheden. Klubbens bådebro er blevet forlænget med 3 meter tømmerflåde, for at mandskabet overhovedet kan komme i båden. En otter måler 18 meter, hvilket får selv de største af sejlklubbens både til at se ganske korte ud.

Kalundborg Roklub har ikke en chance til DM imod favoritterne fra DSR, hvor deres førstehold tæller kendte OL roere som Eskild Ebbesen og Thomas Ebert, men vi er med og det vækker stor opsigt i rokredse. Vi gør det også ganske godt og vi glæde ros til at udfordre de store klubber.

Kalundborg hold består af Mike Christensen, Mathias Christensen, Casper Villadsen, Aleksander Hansen, Kenneth Larsen, Jeppe Sørensen, Allan Frölich, Brian Olsen og styrmand Johanne Kepp Knudsen.