<< Januar 2018 >>

DM med stil af Kalundborg

Det blev et DM, hvor Kalundborg Roklub tog DM guldet i klassen, som man vel kan sige passer til vores farvand, nemlig den sødygtige 2 åres inrigger. Kenneth Larsen, Aleksander Hansen og styrmandinden Johanne Kepp Knudsen vandt sikkert DM med flere bådlægder ned til de nærmeste forfølgere. De nærmeste var DSR og Hellerrup, hvor Aleksanders egen far var med på bronzeholdet.

Ved DM tiltrak Kalundborg Roklub sig en del positiv opmærksomhed, fordi vi var årets fornyelse i vel nok DM's mest prestigefulde løb otter for herrer. Det var da også første gang at klubben nogensinde har stillet op i bådtypen. Det viste sig dog at være en for stor mundfuld for holdet, da vi i det indledende løb blev sidst i et løb imod 2 stærke Sorø hold. Dermed kom vi ikke med i finalen, som ellers var målsætningen. Finalen blev i øvrigt vundet af Bagsværd foran netop Sorø og DSR på tredjepladsen. Otterfinalen ses herunder på billedet.

Klubbens unge var lidt bedre kørende alene. Mike Christensen stillede op i singlesculler junior A, hvor i første omgang kvalificerede sig sikkert til A-finalen. I A finalen kneb det dog med at få båden igennem det efterhånden meget urolige vand på Bagsværd Sø. Det blev derfor til en femte plads i finalen.

I toer havde Casper og Mathias tilmeldt sig i herrer toer, hvor de kom til at prøve kræfter med selveste Eskild Ebbesen og Thomas Ebert fra DSR. De to er kendt for massere af OL guld, Vild med dans og Stjernetræf. Foruden de to Kalundborg drenge havde to yndre kræfter fra samarbejdsklubben Bagsværd tilmeldt sig løbet. Kalundborg drengene træk det korteste strå i et ellers flot løb, hvor de var godt med de første 1000 meter. Der kan også ses et indlæg på TV2 Lorry fra løbet, hvor Casper og Mathias også ses.

Klubbens gamle Darling Lisbet imponerede igen. Hun vandt DM guld foran favoritterne fra Kvik, sammen med sin makker Mia Espersen. Lisbet er stadig medlem af Kalundborg Roklub efter samarbejdsaftalen med Bagsværd. Kalundborg Roklub betaler hendes kontingent i Bagsværd. Tillykke til Lisbet. Jonas Fich var også i kamp for Bagsværd, dog uden den store succes. Hans hold kom ikke på medaljeskamlen i dobbeltfirer, hvor de forsøgte sig.

Flere af klubbens roere blev lørdag aften i Bagsværd for at feste. Der var god stemning og grund til fest, da Bagsværd vandt den samlede DM pokal. Kalundborg hjalp med til det, da vi satte ærkerivalen DSR ned på anden pladsen i 2 åres inrigger.