<< Februar 2018 >>

Standeren kom ned

Det hele startede lørdag morgen med at klubbenmorgenfriske gik i gang med udvidelsen af vores træningsrum, så vi kommer op på 50 m2.

Ved 10 tiden var der friske varme hjemmelavede boller, som undertegnede kom med. Disse blev nyt i ro og mag hvorefter vi kunne fortsætte med de mange opgaver. Pontonen blev taget op, klubben gjort rent og bådehallen gjort klar til værkstedsarbejde.

Kl. 14. var det tid til den officielle standerstrygning. I talen kunne undertegnede berette om stigende medlemstal. Mere kaproning, Flotte resultater og massere af gode klublangture igennem åres.

Vi har vundet følgende
DM i 2 åres inrigger 2000 meter
DM i singlesculler junior B 2000 meter
Nordisk mesterskab i otter ved Casper Villadsen
Sølv og bronze i 2 åres inrigger 25 km.
Vi har haft tre roere på landsholdet i sæsonen.
Rigtig rigtig flot

De mange ture nævnt med de mest grænseoverskridende først.
Kalundborg Skagen og næsten retur i havkajakker
Kalundborg Korsør og retur på 12 timer og 25 minutter i inrigger
Bornholm Rundt i havkajakker
Mønsklint i havkajakker
Sejerø rundt med start i Havnsø i havkajakker.
m.f.

Men det var ikke kun fremgang. Der er mangel på ungdomsroere nu og vi ser faldende aktivitet i gruppen af helt unge, som ellers skal agere fødekæde, hvis vi skal blive ved med at levere de mange dygtige roere, som vi i de sidste år har leveret til dansk roning og Kalundborg Roklub. Noget som der skal gøres noget ved, men hvor klubben godt kunne bruge ekstra trænerkræfter.

Morgenroningen er blevet reduceret til et inrigger hold og et kajakhold, hvor vi tidligere havde to inrigger hold. Til gengæld har vi fået et formiddagshold, som dog består af eftermiddagsroere, som nu mangler i eftermiddagsroningen, som ellers er så vigtig for indslusningen af nye roere.

Ved årets æbleplukning har vi tjent 17400 kr. til klubben. Det kunne have været bedre, og man må sige at medlemsopbakningen til projektet var vigende.

Husk Polokajak, Styrketræning, ergometertræning med SM 12. december.

Husk også materialeaftner om onsdagen, hvor vi foruden at lave både også skal lave vores nyudvidede træningsrum færdigt.

Årets fidus pokal gik til Johanne Kepp for hendes store instruktørarbejde igennem sæson 2009, hvor hun altid har været på prikken med sit frivillige arbejde. Igennem sæsonen har hun også taget initiativ til flere sociale arrangementer samt senest indkaldt klubben til en fotoscanne seance, hvor alle klubbens gamle fotos skal scannes ind.

Der blev uddelt 2 guld årer (1200 km) samt 5 sølvårer (800 km). Guldårerne gik til Mike Christensen og Lars Modin.

Om aftenen var der flot fremmøde til en festlig aften, hvor madklubben stod for mad med et pænt overskud. For de 75 kr. fik vi en fremragende 3 retters menu. Tak til kokkene Anne Marie, Jens Jakob og Rose.