<< September 2017 >>

Coastal klargøring

Arbejdsdag på coastalbådene er lørdag d. 21/4 fra kl 9.00. Mød op og vær med til at gøre coastal-bådene klar til årets sæson samt check af redningsveste.

Er vi nok fremmødte, får vi også kigget på de andre både.

Vi ses.

På ro-udvalgets vegne, Marie

Ro-tider for baglænsroning

Daglig roning i alle bådetyper, afhængig af vejr og fremmøde

Vi går på vandet:

Mandag 18.00

Torsdag: 17.30

Decideret coastalroning er onsdag: 18.00

Lørdag: 8.00 – længere ture, evt i fremmed farvand. (Husk madpakke efter aftale)

Vi ses.

På ro-udvalgets vegne, Marie

Klubudvikling tirsdag 15/5 kl 17:30 til 21:30

Vi skal sammen finde vores fælles vision/mission/strategi for klubben. Arbejdet starter tirsdag den 15. maj, hvor vi bruger modellen udviklet via DfFR og DKF's fælles samarbejde om klubudvikling. Se mere her:
Den 15. maj går vi igang. 17:30 til 21:30. Vi skal snakke om vision, så vi har noget at styre efter i løbet af sæsonen. I efteråret går vi videre med planer for, hvordan alle vores drømme og ønsker for klubben kan realiseres.
Mødet er for alle medlemmer. Kom med dine ideer og drømme om, hvad der vil gøre klubben til lige netop din drømmeklub.

Madaften d. 16.4.18 kl. 19

"Lidt royal har vi lov at være"
Tilmelding senest d. 13.4.18 kl 16 på opslag i klubben eller på tlf 21672963.
Pris: kr. 60
Mvh Hans Jørgen og Britta

Roforbud er ophævet

Så er dagen kommet, hvor standeren normalt ville blive hejst. I år betyder det, at roforbuddet er ophævet. Så nu må flg. ro på vandet:
Inriggere: Vær forsigtig under skift. Det anbefales at bruge redningsvest.
Coastal 1X: Roning kræver gennemført entringsøvelse. Det har Kåre, Aleksander og Per. Derudover skal man bruge redningsvest.
Coastal 2X: Alle erfarne i coastal kan ro. Der skal bruges redningsvest.
Kajak: Kun for roere med tilladelse. Der skal roes efter vinterroningsinstruksen.

Både vand og luft er koldt endnu, så vær forsigtige derude.

I følge reglementet kan roning frigives for alle når vandet opnår en temperatur på 10 grader.

Standeren er hejst

Standeren er hejst. Normalt betyder det at man kan gå på vandet og ro. Men grundet vejret er der givet roforbund.
Det betyder, at det kun er de kajakker, der har fået vinterroningstilladelse, der har lov at tage en rotur på vandet.
Alle vi andre må vente lidt endnu.

Jubilæum

Sikke et jubilæum vi fik holdt. Jeg ved der er mange der har lagt utrolig meget energi i, at vi fik holdt et jubilæum vi kunne være stolte af. Og det kunne man se. Alt klappede og tingene kørte som smurt. Fantastisk arrangement og en fantastisk planlægning. Vi har grund til at være stolte over vores klub og stolte over de, jubilæumsudvalget og mange andre, som har gjort sig umage for at vi alle kunne fejre vores klub. Mange tak og et stort tillykke.

Madaften

Denne gang er det Robert og Lene der står for maden. Vi glæder os til at se hvad vi skal have af spise.
Madaften er den 21 marts kl 18. Prisen er som vanligt 60 kr.
Sidste tilmelding er den 16 marts.
Tilmeldingen kan ske på opslag i roklubben eller på 23866569

førstehjælp

DKF og DfFR har slået sig sammen og lavet førstehjælpskurser. Henvender sig til kajakker og inriggere og omhandler førstehjælp på vandet og i bådene. Hermed en meget kraftig opfordring til at melde sig på. Den dag man skulle få brug for det, vil man være rigtig glad for at have været på kursus. Tilmelding via link: https://roning.dk/kerneyde…/uddannelse/foerstehjaelpskurser/
eller via http://kano-kajak.org/kurser/. Kurset koster 150 kr som går til forplejning

Standerhejsning og jubilæum

Standerhejsning bliver rykket lidt frem og bliver samtidig med jubilæet den 17/3. I skal dog ikke regne med at komme på vandet, idet der vil blive udstedt roforbud efter hejsningen, grundet det kolde vejr. Det vil så kun være de kajakker der har vinterroningstilladelse, der vil kunne tage ud og ro og det vil stadig være under vinterroningsreglementet de skal ro.

100 års Jubilæumsmiddag

Det er ved at være sidste chance for at tilmelde sig jubilæumsmiddagen.

Tilmelding på mail: valeur@ka-net.dk eller tlf. 30 66 95 19.

Betaling kr 400 til 2190 0530115488.

Husk navn på betaling

"Gamle" medlemmer af roklubben er naturligvis også velkomne.

Hilsen Marie