<< Juni 2018 >>

Roning ved ny vest havn

Vi har modtaget en henvendelse fra havnen og deres entreprenør. Der har været kajakker inde mellem den nye spuns og land. Dette er byggeplads og det er absolut ikke tilladt at ro derind. Der er ingen der regner med at skulle tage hensyn til kajakker derinde.
Man må kun ro på fjordsiden af den nye havn. Og man skal holde god afstand til skibene og som hovedregel gå uden om dem, så man selv kommer længst ud i fjorden.
Der vil komme afmærkning op, som viser hvor man ikke må ro. Dette skal respekteres.
Det betyder selvfølgelig, at det ikke er muligt at tage på Asnæs i dårligt vejr, da man skal være et stykke ude i fjorden.
Når arbejdsskibene forsvinder, bliver det nemmere at tre der. Det gør de nok om en 3 ugers tid, hvor gravearbejdet er færdigt.
Kommunikation med havnen er medtaget på opslaget poå facebook.
Det vides ikke om de kajakker der blev observeret mellem spuns og land kom fra roklubben.

Madaften

Så er der igen madaften, denne gang er det Helene og Annemarie der står for maden.  Prisen er 60 kr for at deltage.
Tilmelding sker på tlf20513706 senest 12 maj.
Vi gløder os til at se hvad vi skal have at spise

sæsonen er frigivet

Så er vandet ved at være oppe omkring de 10 grader. Dermed er roningen givet fri og alle kan ro på vandet nu. Husk, at selvom roningen er givet fri, er vandet den næste måned tid stadig koldt, hvis man skulle være uheldig at falde i. God tur

fejl i kontingent opkrævning

Der er sket en fejl med opkrævningerne i år. Alle der er meldt ind i 2017 har ikke fået et girokort og er således ikke blevet opkrævet kontingent. Det betyder, at der sendes girokort ud til de 38 medlemmer, der blev indmeldt i 2017. Enkelte af jer har allerede overført kontingentet til banken, i vil få girokort alligevel, men skal selvfølgelig ikke betale 2 gange.
Vi beklager fejlen, som er sket hos vores kontingentopkræver - medlemskontoret.dk.

Coastal klargøring

Arbejdsdag på coastalbådene er lørdag d. 21/4 fra kl 9.00. Mød op og vær med til at gøre coastal-bådene klar til årets sæson samt check af redningsveste.

Er vi nok fremmødte, får vi også kigget på de andre både.

Vi ses.

På ro-udvalgets vegne, Marie

Ro-tider for baglænsroning

Daglig roning i alle bådetyper, afhængig af vejr og fremmøde

Vi går på vandet:

Mandag 18.00

Torsdag: 17.30

Decideret coastalroning er onsdag: 18.00

Lørdag: 8.00 – længere ture, evt i fremmed farvand. (Husk madpakke efter aftale)

Vi ses.

På ro-udvalgets vegne, Marie

Klubudvikling tirsdag 15/5 kl 17:30 til 21:30

Vi skal sammen finde vores fælles vision/mission/strategi for klubben. Arbejdet starter tirsdag den 15. maj, hvor vi bruger modellen udviklet via DfFR og DKF's fælles samarbejde om klubudvikling. Se mere her:
Den 15. maj går vi igang. 17:30 til 21:30. Vi skal snakke om vision, så vi har noget at styre efter i løbet af sæsonen. I efteråret går vi videre med planer for, hvordan alle vores drømme og ønsker for klubben kan realiseres.
Mødet er for alle medlemmer. Kom med dine ideer og drømme om, hvad der vil gøre klubben til lige netop din drømmeklub.

Madaften d. 16.4.18 kl. 19

"Lidt royal har vi lov at være"
Tilmelding senest d. 13.4.18 kl 16 på opslag i klubben eller på tlf 21672963.
Pris: kr. 60
Mvh Hans Jørgen og Britta

Roforbud er ophævet

Så er dagen kommet, hvor standeren normalt ville blive hejst. I år betyder det, at roforbuddet er ophævet. Så nu må flg. ro på vandet:
Inriggere: Vær forsigtig under skift. Det anbefales at bruge redningsvest.
Coastal 1X: Roning kræver gennemført entringsøvelse. Det har Kåre, Aleksander og Per. Derudover skal man bruge redningsvest.
Coastal 2X: Alle erfarne i coastal kan ro. Der skal bruges redningsvest.
Kajak: Kun for roere med tilladelse. Der skal roes efter vinterroningsinstruksen.

Både vand og luft er koldt endnu, så vær forsigtige derude.

I følge reglementet kan roning frigives for alle når vandet opnår en temperatur på 10 grader.

Standeren er hejst

Standeren er hejst. Normalt betyder det at man kan gå på vandet og ro. Men grundet vejret er der givet roforbund.
Det betyder, at det kun er de kajakker, der har fået vinterroningstilladelse, der har lov at tage en rotur på vandet.
Alle vi andre må vente lidt endnu.

Jubilæum

Sikke et jubilæum vi fik holdt. Jeg ved der er mange der har lagt utrolig meget energi i, at vi fik holdt et jubilæum vi kunne være stolte af. Og det kunne man se. Alt klappede og tingene kørte som smurt. Fantastisk arrangement og en fantastisk planlægning. Vi har grund til at være stolte over vores klub og stolte over de, jubilæumsudvalget og mange andre, som har gjort sig umage for at vi alle kunne fejre vores klub. Mange tak og et stort tillykke.