<< December 2017 >>

Coastalkursus

Tilbud til klubbens medlemmer. Coastalkursus udbudt af DFfR i Kalundborg. Rigtigt godt kursus, til dig der gerne vil videre med coastal roningen. Kalundborg Roklub tilbyder alle med interesse at komme gratis på dette kursus. Kurset afholdes mellem 16.-18. juni i Kalundborg Roklub. Se lidt mere her: https://roning.dk/kerneydelser/uddannelse/coastal-kurser/ Igen en opfordring til at tage med, kurset ER godt.
Tilmelding sker ved at sende en mail til formand@kalundborgroklub.dk
Tilmelding senest onsdag 24. maj, herefter melder klubben jer samlet til

Der er madaften den 1 juni kl 19.00

Som vanligt er prisen 60 kl

Tilmelding på opslag i roklubben eller på 23258227

Su 28 maj

Hilsen Marianne og Hanne

Ro-tider

Rotider 2017:

Morgenroning, pensionister: alle hverdage 7:30 - 9:00

Mandag 17.00: Kajakpolo*
Mandag 17.30: Turroning i inrigger
Tirsdag 17.00: Teknik træning og/eller turroning for havkajak
Onsdag 18.00: Coastal puls hold for begynder**
Torsdag 17.30: Teknik træning og/eller turroning for havkajak
Torsdag 18.00: Coastal puls hold for øvede
Torsdag 18.00: Turroning inrigger
Fredag 16.00: Kajakpolo*
Lørdag 08.00: Turroning inrigger
Søndag 09.00: Coastal puls hold for begynder**

*Tilmelding/ændringer på facebookgruppe "Kajakpolo i Kalundborg Roklub"

** Begynderhold der opstartede 30/4-2017

Puls for hold for øvede i coastal starter

Puls holdet i coastal roning for øvede kører hver torsdag fra kl 18:00 - 19:30 med start 4. maj.
Puls holdet er for roere der vil forbedre konditionen, blive forpustede og have sved på panden. Der trænes systematisk og efter træningsprogram. Varigheden er 60-75 minutter på vandet. Der trænes intervaltræning med varierende kadence (26-36 tag per minut) for at få fart i båden og pulsen op, og der øves vendinger om bøjer og surf på bølgerne.

Bestyrelsesmøde 19/4

Bestyrelsesmøde afholdt onsdag 19/4.
På mødet givet et overblik over klubbens økonomi til bestyrelsesmedlemmerne og der blev snakket om, hvordan vi skal styre vores økonomi - forslag til budget fremlægges på næste bestyrelsesmøde.
Der blev ligeledes snakket struktur i klubben og dens udvalg ud fra et oplæg. Der udarbejdes et mere færdigt oplæg til om klubbens udvalg og deres beslutningskompetencer enten til bestyrelsesmødet i maj eller juni, hvorefter der gerne skulle være besluttet en struktur for arbejdet i klubben.
Endelig blev det besluttet at holde bestyrelsesmøde som følger: 1. maj, 6. juni, 5. juli, 3. aug, 4. sept og 3. okt.
Vi er således stadig i gang med at arbejde med struktur på udvalg og klubbens økonomi. Vi håber at være færdig med dette inden sommerferien.

Madaften

Så er der igen madaften... det løber af staben den 25 april kl 19.
Tilmelding senest den 23 april
Prisen er som vanligt 60 kr
Hilsen Hanne

bestyrelsen arbejde

Kære alle.
Bestyrelsen har i år taget de langsigtede briller på. Vi skal i år have skabt grundlaget for og en struktur i klubben der betyder, at vi kan have en god, dejlig, engagerende og effektiv klub i mange mange år frem. Det betyder, at der ligger et stort arbejde med at få skabt rammer omkring økonomi og de udvalg der er nødvendige for, at få klubben til at køre.
Ddt betyder også, at vi i hvert fald her i starten at denne sæson IKKE kan tage alle mulige forslag ind og behandle dem. Kun ting der vedrører klubbens umiddelbare drift vil blive behandlet pt.
Vi skal have lidt arbejdsro og tid til at lave vores arbejde ordentligt.
Alle de gode forslag skal nok blive behandlet - det bliver bare ikke lige nu. Så hav lidt tålmodighed med os i denne fase i bestyrelsen.
Mvh. KÃ¥re

Standerhejsning

Standerhejsning lørdag 8. april.

Vi starter dagen med morgenmad kl 9.
Herefter går vi i gang med at gøre klubben rent og forberede bådhallen til sæsonen.
Der er frokost til alle.
Selve standeren hejses kl 14.

Vi ses

Madaften

Anne- Maie Rose og Lene står for maden til madaften, "S" spændende hvad der bliver severet denne gang.
Madaften er den 22 marts kl 19.
Su 17 marts på opslag i roklubben eller 21912450/20891968
Vel mødt

Ekstraordninær generalforsamling afholdes i Sejklubbens lokaler

Den ekstraordinære generalforsamling afholdes i aften kl 19:00 - I SEJLKLUBBENS LOKALER.

Der vil være skiltning på døren til Roklubben om dette.

Ekstraordinær generalforsamling 1/3 kl 19:00

Ekstraordinær generalforsamling afholdes den 1. marts kl 19:00 i klubhuset

Dagsorden:

2. Valg af formand
3. Valg af 8 bestyrelsesmedlemmer, 2 suppleanter
4. Eventuelt

Stemmeret har alle medlemmer, der på afstemningsdagen er medlem og som ikke er i restance med kontingentbetalingen.

Vedr. brug af fuldmagt:

På den ordinære generalforsamling tilkendegav dirigenten, at han højst ville tillade brug af én fuldmagt pr fuldmægtig. Det forventes at dirigenten vil godkende det samme ved den ekstraordinære generalforsamling