<< Oktober 2017 >>

Bestyrelsesmøde 19/4

Bestyrelsesmøde afholdt onsdag 19/4.
På mødet givet et overblik over klubbens økonomi til bestyrelsesmedlemmerne og der blev snakket om, hvordan vi skal styre vores økonomi - forslag til budget fremlægges på næste bestyrelsesmøde.
Der blev ligeledes snakket struktur i klubben og dens udvalg ud fra et oplæg. Der udarbejdes et mere færdigt oplæg til om klubbens udvalg og deres beslutningskompetencer enten til bestyrelsesmødet i maj eller juni, hvorefter der gerne skulle være besluttet en struktur for arbejdet i klubben.
Endelig blev det besluttet at holde bestyrelsesmøde som følger: 1. maj, 6. juni, 5. juli, 3. aug, 4. sept og 3. okt.
Vi er således stadig i gang med at arbejde med struktur på udvalg og klubbens økonomi. Vi håber at være færdig med dette inden sommerferien.

Madaften

Så er der igen madaften... det løber af staben den 25 april kl 19.
Tilmelding senest den 23 april
Prisen er som vanligt 60 kr
Hilsen Hanne

bestyrelsen arbejde

Kære alle.
Bestyrelsen har i år taget de langsigtede briller på. Vi skal i år have skabt grundlaget for og en struktur i klubben der betyder, at vi kan have en god, dejlig, engagerende og effektiv klub i mange mange år frem. Det betyder, at der ligger et stort arbejde med at få skabt rammer omkring økonomi og de udvalg der er nødvendige for, at få klubben til at køre.
Ddt betyder også, at vi i hvert fald her i starten at denne sæson IKKE kan tage alle mulige forslag ind og behandle dem. Kun ting der vedrører klubbens umiddelbare drift vil blive behandlet pt.
Vi skal have lidt arbejdsro og tid til at lave vores arbejde ordentligt.
Alle de gode forslag skal nok blive behandlet - det bliver bare ikke lige nu. Så hav lidt tålmodighed med os i denne fase i bestyrelsen.
Mvh. KÃ¥re

Standerhejsning

Standerhejsning lørdag 8. april.

Vi starter dagen med morgenmad kl 9.
Herefter går vi i gang med at gøre klubben rent og forberede bådhallen til sæsonen.
Der er frokost til alle.
Selve standeren hejses kl 14.

Vi ses

Madaften

Anne- Maie Rose og Lene står for maden til madaften, "S" spændende hvad der bliver severet denne gang.
Madaften er den 22 marts kl 19.
Su 17 marts på opslag i roklubben eller 21912450/20891968
Vel mødt

Ekstraordninær generalforsamling afholdes i Sejklubbens lokaler

Den ekstraordinære generalforsamling afholdes i aften kl 19:00 - I SEJLKLUBBENS LOKALER.

Der vil være skiltning på døren til Roklubben om dette.

Ekstraordinær generalforsamling 1/3 kl 19:00

Ekstraordinær generalforsamling afholdes den 1. marts kl 19:00 i klubhuset

Dagsorden:

2. Valg af formand
3. Valg af 8 bestyrelsesmedlemmer, 2 suppleanter
4. Eventuelt

Stemmeret har alle medlemmer, der på afstemningsdagen er medlem og som ikke er i restance med kontingentbetalingen.

Vedr. brug af fuldmagt:

På den ordinære generalforsamling tilkendegav dirigenten, at han højst ville tillade brug af én fuldmagt pr fuldmægtig. Det forventes at dirigenten vil godkende det samme ved den ekstraordinære generalforsamling

Ekstraordinær generalforsamling

Ekstraordinær Generalforsamling i Kalundborg Roklub.
Onsdag d. 1. marts kl 19:00.
Dette til info, lovpligtig indkaldelse følger om et par dage

Generalforsamling 8. februar

Generalforsamling afholdes onsdag d. 8. februar kl 19:00
Forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal være bestyrelsen i hænde 8 dage før generalforsamlingen - hvilket vil sige senest tirsdag d. 31/1.
Forslag sendes til bestyrelse@kalundborgroklub.dk.

Dagsorden:

2. Valg af stemmetællere (2 stk.)
3. Beretning og godkendelse af denne
4. Regnskab
5. Fastlæggelse af kontingent
6. Indkomne forslag, afleveres til bestyrelse@kalundborgroklub.dk
7. Valg af bestyrelse: formand, 8 bestyrelsesmedlemmer, 2 suppleanter
8. Valg af 2 revisorer
9. evt.

Bestyrelsen indstiller til generalforsamlingen, at kontingentet fortsætter uændret.
Bestyrelsen har ikke modtaget forslag til generalforsamlingen og bestyrelsen har heller ikke selv forslag til generalforsmalingen.
Vi ses onsdag d. 8. feb. kl. 19:00

Så er det Kirsten K og Marianne T tur til at lave mad, det glæder vi os til
Madaften er den 22 febuar kl 19
Prisen for at deltage er 60 kr