Begivenheder

<< December 2017 >>
Ma Ti On To Fr L S
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
             

Replikboks

Du er ndt til at logge p for at skrive en replik.

18/03/2018 18:17
Kære alle Smile Det var en helt fantastisk 100 års fødselsdag som roklubben holdt i lørdags! Et STORT tak skal lyde til festudvalget. Sådan. Glæder mig til de næste 100 år Grin

09/02/2016 09:14
Referat fra generalforsamling findes under "referater". Husk at logge dig ind med "Log ind" knappen for at du kan se det.

24/02/2015 21:38
Stort tillykke til dig Hans Henrik med titlen som ÆRESMEDLEM

03/02/2015 12:33
Lars Modin og Alexander vandt sammen med Lis og Mette fra Tissø over b.la. Eskild Ebbesen i DM for hold! SÅDAN! Også et stort tillykke til Jer Wink

03/02/2015 12:28
Kalundborg har sat sig solidt på Danmarks-kortet til DM i ergometer. Grin Kåre vandt suverent Guld. Lene vandt bronze i personlige bedste tid! STORT TILLYKKE

Log ind

Brugernavn

KodeordEr du endnu ikke registreret bruger?
Klik her for at oprette dig.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.

Aktuel vind på Gis

Aktuevind Gis

DM kortbane, Lørdag 13/9

Så er DM i kortbane overstået.
Vores 3 friske roere Britta, Marie og Lene fik roet 1000 m i tiden 5:33. Men ak, DSR var bare 5:26 om det. 7 sek i en inrigger er ikke meget og der er blevet kæmpet hårdt om hvert eneste sekund hele vejen ned over banen.

Klubaften mandag

Pga mørket hurtige fremmarch vil mandagstiden ændres, således at den ligner torsdagstiden. Dette gælder fra mandag d. 22.9.14 - altså kajakkerne er klar til at gå på vandet 17.15 og baglænsroerne kl. 17.30

Mvh Britta -rochef

Roning i Færøbåde

Turen aflyst pga for lidt tilmeldte.

Mvh Britta - rochef

DM kortbane

Lørdag 13 sept. drager Lene, Britta og Marie til DM i kortbane. Her er det bare en 1000 m spurt der skal overståes, ca. 5 minutter ialt, inden vinderne kan udråbes. 1000 m er jo ingenting for vores langdistance vante kaproere, men tryk og tempo er vist nok lidt højere på kortbanen end på langdistancen.
Modtstanderne er fra DSR endnu en gang. Alt held og lykke til Britta, Lene og Marie.

Danish Open i Coastal

6. sept. var Lene og jeg til Danish Open i Coastal på Bellevue Strand.

Tryk læs mere og se hvordan det gik

Kalundborg Roklub er blevet danske mestre

Langdistancekaproning i Humlebæk d. 23.8.14

Kalundborg roklub stillede op i sidste weekend i årets sidste langdistance kaproning. Det var den sidste af 5 kaproninger ialt.

Herreholdet, som ror 25 km var inden løbet sikker på at blive danske mestre, men de slog dette mesterskab fast ved at vinde løbet i Humlebæk.

Det samlede resultat for Aleksander, Bjarke og Lars blev, at de vandt deres løb i Humlebæk og de vandt samtlige kaproninger i hele turneringen og kunne derfor kalde sig DANSKE MESTRE. Ved aftenens fest fik de overrakt Dansk Idræts Forbunds DM-medaljer. STORT TILLYKKE til dem.

Kalundborg/Tissø i 10 km Mix 1.division, hvor Britta roede sammen med Lis og Mette fra Tissø var der spænding om det endelige resultat, da holdet lå á point med Københavns roklub om 2. pladsen i turneringen. Resultatet blev at holdet fik en 3. plads og dermed en bronce medalje i Humlebæk slået af Københavnerne. I den samlede turnering blev det også en broncemedalje slået af de suveræne roere fra Viking og Københavnerne.

All over turnering: Efter hele turneringen blev resultater og handicapberegning m.v. beregnet og for begge hold blev det, at de hver fik en broncemedalje.

Mvh rochef Britta

Roning i Københavns Havn og kanaler

Har du lyst til en rotur i Hovedstadens havn og kanaler, så er der reserveret inriggere i Københavns Roklub den 6. september 2014. Kajakroerne tager selv deres både med.

Vi mødes i Kalundborg Roklub kl. 8.00 for at køre mod Københavns Roklub, hvor vi vil være omkring kl. 9.30. Her tildeles vi både, der sættes bådhold (inriggere), både pakkes og vi drager afsted. Kajakfolket tager bådene fra trailer/tage og gør dem parat. Planen er, at vi spiser frokost ved lystbådehavnen ved den Lille Havfrue og ellers ror rundt og ser på Hovedstadens seværdigheder. Vi aftaler, hvornår vi mødes i Københavns Roklub, så vi drager i samlet flok til Tivoli.

Pris: Benzinpenge til chaufføren, leje af rosæde kr. 25 (inriggerroerne), indgang Tivoli (hvis du vil med) samt din egen forplejning.

Husk: Rotøj (tjek vejret), madpakke, drikkedunk, penge til is, drikkevarer, aftensmad, chauffør og evt. tivolitur.

Tilmelding: Kryds af på listen i klubben, om du kan stille bil til rådighed, om du ønsker kørelejlighed, om du tager toget, om du er langtursstyrmand, om du er inriggerroer/kajakroer og om du vil med i Tivoli bagefter.

Sidste tilmeldingsfrist er mandag d. 1.9.14 efter roningen.

Med venlig hilsen rochef Britta – tlf. 21672963

Madaften 26 august

Madaften den 26 august kl 19.
Roning kl 16.30
Pris 60 kr
Su 24 august
Hilsen Hanne og Annemarie

KVIK tur aflyst

Grundet vind er KVIK turen aflyst og alle 2 åres inriggere er derfor ledige alligevel lørdag 16/8

Rotur rundt om Nekselø 28 Aug.

Aftentur i kajak/inrigger tors. d. 28. aug. rundt Nekselø.
Tilmelding på opslag i klubben el. til Niels Jørgen

Meddelelse fra Bestyrelsen

Bestyrelsen har diskuteret ikke medlemmers roning i klubben. Efter Præstø ulykken er der indført skærpede sikkerhedsregler som medfører, at klubbens medlemmer ikke længere bare kan invitere ikke medlemmer (familie, venner, kolegaer, dates osv.) ned og prøve at ro og selv instruere disse i bådene.

Bestyrelsen præciserer derfor:

Roning er kun for klubbens medlemmer og det er dermed ikke tilladt selv tage gæster med ud at ro.

Såfremt man kender familie, venner eller kolegaer der ønsker at prøve at ro, skal man invitere dem ned til en af klubbens officielle rodage, hvor de kan få instruktion af en af klubbens instruktører.

Medlemmer af Kalundborg Roklub er velkomne til at invitere andre medlemmer af roklubber ned at ro, bare de er frigivet i deres hjemklub.
Siden dannet p: 0.03 sekunder
9,495,303 Unikke besg