<< Februar 2018 >>

Standerhejsning 5/4

Standerhejsning bliver lørdag 5/4.

Programmet bliver som følger:

10:00 klubbens medlemmer mødes. Bro lægges i vandet og både/bådehal klargøres. Let frokost.
14:00 formandens tale og standerhejning. Herefter kaffe og kage. Hvis vi har lyst ror vi en tur. For kajakker kræves våddragt/tørdragt/rojakke, medmindre kajakroningen er givet fri.
18:00 fest

Da vi ikke ved om vi har køkken til standerhejsningen (vi tror og håber det) tænder vi denne dag grillen. Man tager kød og tilbehør med til sig selv, det medbragte mad samles i en fælles buffet. Og så hygger vi os bare. Der kræves ikke tilmelding til fest.

Fynske mesterskaber

Fynske mesterskaber er overstået for Lene og Kåre. Begge vandt deres løb.

Lene roede i 7:19:6. Det er personlig rekord med præcis 3 sekunder. Virkelig flot.

Kåre roede i 6:23:3. Den langsomste tid i år for ham og lidt skuffende. Men stadig nok til at slå nummer 6 fra EM.

Fynske Mesterskaber

Lene og Kåre deltager begge i Fynske Mesterkaber i ergometerroning lørdag 1/3.

Det bliver mest en kamp mod sig selv og tiden der denne gang vil tælle. Selve placeringerne er ikke så vigtige.

ny træningstid mandag

Træning mandag er flyttet til kl. 17:00. Rospinning er stadig kl. 19 mandag. gælder alle mandage.

Bestyrelsesmøde 19/2

Så har bestyrelsen holdt sit første møde. Bestyrelsen ser nu således ud:

Formand: Kåre
Sekretær: Lene
Kasserer: Marie
Rochef: Britta
Kajakchef: Klaus
Cheftræner: Kåre
Morgenroning: Hans Henrik
Klubhus: Hans Henrik
Materiel: Klaus, Ulrik
Pressechef: Kirsten

Referat af mødet kan læses under referater.

Byggeprojekt bliver forsinket

Madaften tirsdag d. 4. marts kl. 19.

Så er det igen tid til fællesspisning i roklubben.
Denne gang er det Marie og Bo der kokkererer.
Prisen for maden er, som sædvanligt, 50 kr.
Tilmelding senest lørdag d. 1. Marts., tilmelding i kalenderen på hjemmesiden.

Male lørdag 22/2

Vi skal have malet alle spær hvide i klubben, i stedet for den blå farve de har nu.
Det gør vi lørdag d. 22/2. Håber der er mange der vil møde op, for det er et relativt stort arbejde. Til gengæld vil det pynte gevaldigt.

Vi starter kl 9 med morgenmad, middagsmad giver roklubben også.

Vel mødt

Snit din egen pagaj

Rulletræning med Lars rul flyttet

Da svømmehallen har lukket i uge 7, så er Lars ruls rulletræning flyttet til tirsdag d. 21/2.

Ny bestyrelse valgt i roklubben og meget mere

Det blev slet ikke noget problem at få valgt en ny formand og en ny bestyrelse i Kalundborg Roklub. Efter undertegnedes afskeds beretning (Kan også ses ved læs mere), så rakte Kåre Mattesen efter nogle sekunders kunstpause hånden op og takkede ja til formandsrollen. Det blev modtaget med klapsalver og undertegnede gav et lettelsens suk. Ved det efterfølgende valg af medlemmer til besyrelsen, hvor kun 2 af de gamle fortsatte, var der en mere end nødvendigt som meldte sig og en takkede ja til en supleant plads i stedet.