<< Juli 2018 >>
Fdselsdage Fdselsdage:

Byggeprojekt bliver forsinket

Madaften tirsdag d. 4. marts kl. 19.

Så er det igen tid til fællesspisning i roklubben.
Denne gang er det Marie og Bo der kokkererer.
Prisen for maden er, som sædvanligt, 50 kr.
Tilmelding senest lørdag d. 1. Marts., tilmelding i kalenderen på hjemmesiden.

Male lørdag 22/2

Vi skal have malet alle spær hvide i klubben, i stedet for den blå farve de har nu.
Det gør vi lørdag d. 22/2. Håber der er mange der vil møde op, for det er et relativt stort arbejde. Til gengæld vil det pynte gevaldigt.

Vi starter kl 9 med morgenmad, middagsmad giver roklubben også.

Vel mødt

Snit din egen pagaj

Rulletræning med Lars rul flyttet

Da svømmehallen har lukket i uge 7, så er Lars ruls rulletræning flyttet til tirsdag d. 21/2.

Ny bestyrelse valgt i roklubben og meget mere

Det blev slet ikke noget problem at få valgt en ny formand og en ny bestyrelse i Kalundborg Roklub. Efter undertegnedes afskeds beretning (Kan også ses ved læs mere), så rakte Kåre Mattesen efter nogle sekunders kunstpause hånden op og takkede ja til formandsrollen. Det blev modtaget med klapsalver og undertegnede gav et lettelsens suk. Ved det efterfølgende valg af medlemmer til besyrelsen, hvor kun 2 af de gamle fortsatte, var der en mere end nødvendigt som meldte sig og en takkede ja til en supleant plads i stedet.

Ingen svømning eller polokajak i uge 7

Grundet skolernes ferie bruges hallen til offentlig åbningstid i uge 7.

Får du mail fra roklubben?

Jeg har modtager adskillige fejlmeddelser på folk som ikke modtager mail på den angivne adresse.

Jeg vil meget gerne have opdaterede mailadresser fra disse folk. Har du en ny adresse, så send den til min email.... Formandmailen.

m.v.h.
Jeppe

Får du mail fra roklubben?

m.v.h.
Jeppe

Malerweekend

I forbindelse med at der laves nyt gulv i klubben skal vi have malet alt det mørkegrønne træværk (bjælker, dørkarme, døre mm) i en lysere farve.
Tanken er at når der er lavet nyt gulv og nyt køkken er resten af klubben også nymalet og up date.
Lone står for arbejdsfordelingen både lørdag og søndag fra kl. ca. 9.

Vel mødt !

Gulv og køkken update

Så er det ved at være.

efter madaftenen på tirsdag, så vil det være ønskeligt om alle vil give et hurtigt nap med og flytte samtlige møbler ud i bådehallen.

Gulvet fjernes om onsdagen.

Herefter skal gulvene tørre i et stykke tid.

Herreomklædningsrummet må ikke benyttes til bad i samme periode, da der også skal tørres ud det. D.v.s. der er fællesbad i damernes omklædningsrum i perioden.

Opfølgning følger.