Begivenheder

<< September 2018 >>
Ma Ti On To Fr L S
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
             

Replikboks

Du er ndt til at logge p for at skrive en replik.

18/03/2018 18:17
Kære alle Smile Det var en helt fantastisk 100 års fødselsdag som roklubben holdt i lørdags! Et STORT tak skal lyde til festudvalget. Sådan. Glæder mig til de næste 100 år Grin

09/02/2016 09:14
Referat fra generalforsamling findes under "referater". Husk at logge dig ind med "Log ind" knappen for at du kan se det.

24/02/2015 21:38
Stort tillykke til dig Hans Henrik med titlen som ÆRESMEDLEM

03/02/2015 12:33
Lars Modin og Alexander vandt sammen med Lis og Mette fra Tissø over b.la. Eskild Ebbesen i DM for hold! SÅDAN! Også et stort tillykke til Jer Wink

03/02/2015 12:28
Kalundborg har sat sig solidt på Danmarks-kortet til DM i ergometer. Grin Kåre vandt suverent Guld. Lene vandt bronze i personlige bedste tid! STORT TILLYKKE

Log ind

Brugernavn

KodeordEr du endnu ikke registreret bruger?
Klik her for at oprette dig.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.

Aktuel vind på Gis

Aktuevind Gis

Vedtægtsændringer forklaret del 1:

Baggrunden for vedtægtændringerne er, at generalforsamlingen sidste år pålagde bestyrelsen at opdatere vedtægterne på nogle punkter. Disse punkter er her medtaget + en del punkter omkring bestyrelsesarbejde og vedtægter som DKF og DFfR har rådgivet os om.

Det ændres i vedtægterne fra at klubben skal være medlem af både DKF og DFfR til at klubben skal være medlem af DFfR og det så er frivilligt at være medlem af f.eks. DKF.

Dette gøres, da klubben er en 100 år gammel roklub, som derfor SKAL tilbyde roning. Klubben har derudover valgt at tilbyde havkajak og polo. Dette er et frivilligt valg. Og det afspejles her i vedtægterne. Derudover er vedtægterne nu indrettet så vi kan tage flere aktiviteter ind i femtiden, hvis dette skulle ønskes.

Jeg vil gerne understrege, at bestyrelsen absolut ingen planer har om ikke at være medlem af DKF. Roklubben har stor gavn af DKF, de er meget professionelle og giver kvalificeret rådgivning og vores daglige roning er baseret på dette medlemskab.

En udmelding vil kun komme på tale, hvis dem der ror kajak skulle ønske det. Og det tænker ikke der er nogen der gør. Det er jer der er medlemmer af klubben der bestemmer.

Med denne vedtægtsændring fortsætter både forlæns og baglæns roning fuldstændigt som tidligere. Der vil ikke være nogen ændringer i jeres hverdag i forbindelse med denne vedtægtændring.

I del 2 forklarer jeg om de ændringer i virkelig kommer til at mærke. I skal til at vænne jer til, at det er jer medlemmer der skal beslutte og bestemme hvordan jeres roning skal foregå. Går ændringerne igennem vil bestyrelsen lægge utrolig meget ansvar ud til jer. Det er vores klub og vi skal alle være med til løfte opgaverne i klubben. Og vi skal alle forme hvordan klubben skal være nu og i fremtiden. Det er en utrolig spændende forandring klubben skal igennem. Hvis i altså vil. Mere om det i forklaring af vedtægtsændringer del 2.

info om ekstraordinær generalforsamling 11. jan

Til generalforsamlingen om vedtægtændringerne starter vi med at gennemgå og ændre i vedtægterne. De vil ikke blive vedtaget i deres nuværende form, men i en udgave vi kan blive enige om.

Vi tager os derefter en snak om det videre forløb og dermed om der skal stemmes om vedtægtsændringerne eller ej.

Såfremt der er nogle der ønsker at af afgive fuldmagt, vil man kunne det, efter de regler der var gældende ved sidste generalforsamling.

Dvs. maks 1 fuldmagt per mand. Fuldmagten skal være original og indeholde dato, navn, adresse og underskrift på den der giver fuldmagten, samt navn og adresse på den der modtager fuldmagten.

Ekstraordinær generalforsamling

Der indkaldes hermed til ekstraordinær generalforsamling torsdag d. 11. januar kl 20:00.

Eneste punkt på dagsordnen er vedtægtsændringer. Bestyrelsen ønsker at få vedtægterne godkendt inden ordinær generalforsamling, idet det foreslås, at bestyrelsen ændres fra 9 medlemmer til 5.

Der er mange ændringer i vedtægterne, vedtægterne i sin helhed kan læses her.

Et skriv om hvilke ændringer der er kan ses her.

Julehygge

Som vanligt bliver noget af overskudet fra madaftnerne brugt til at julehygge i roklubben. I år bliver det den 12 december kl 19. Der vil blive severet gløgg og æbleskiver.
Sidste tilmelding er den 10 december på opslag i roklubben eller på 23258227

Madaften

Så er det Kirsten der skal mad, til madaften. Vi glæder os til at se hvad menuen står på.
Denne gang er det den 21 november kl 18. Sidste tilmelding er den 19 november, på opslag i roklubben eller på 31650320. Prisen er som vanligt 60 kr.

Vinter 2017/-18

Efter veloverstået standerstrygning d. 28. oktober 2017 er sommersæsonen afsluttet.
Dermed er der ingen roning på vandet med mindre du har vinterroningstilladelse.

Imidlertid er der stadig en masse aktivitet f.eks polokajak i svømmehallen og ergometertræning i roklubbens lokaler samt svømning på roklubbens tider i svømmehallen.

Desuden er der fortsat madaftener og evt. temaaftener i løbet af vinteren.

I marts 2018 fylder roklubben 100 år, hvilket et udvalg arbejder med henover vinteren.

Rygtet siger der i kommende sæson vil blive sat fokus på langtursroning i inrigger med fokus på motion, oplevelser og socialt samvær. Mere herom senere.

Ønsker du at komme lidt under fremmede himmelstrøg i 2018, så arrangerer DFfR ture til Venedig i foråret. Du kan tilmelde dig på roning.dk. Kontakt evt. undertegnede for hjælp.

Er du typen der lægger dig selv på hylden om vinteren, så husk standerhejsning d. 24. marts 2018.

Frigivet roer

Lene Persson var i uge 41 på vandet og blev i den forbindelse testet med diverse kommandoer, ro-tag, skodning, styring, ud/indskrivning, klargøring af båd og rengøring efter roning og hvad der ellers hører til.

Lene er nu frigivet som roer.

Tillykke.

Madaften

Så er der igen madaften, denne gang er det Marianne og  Mads der står for maden...vi glæder os til at se, hvad der står på menuen.
Madaften er den 25 oktober kl 19 prisen er som vanligt 60 kr.
Sidste tilmelding er den 20 oktober, på opslag i roklubben eller på tlf 40283015

Standerstrygning

Standerstrygning lørdag den 28. oktober 2017.

Husk vinterklargøring og standerstrygning lørdag d. 28/10-17.

Her har du mulighed for for at hjælpe med at gøre klubben vinterklar og være social med alle klubbens friske medlemmer.

Kl. 8: Morgenbrød og vinterklargøring af klubben. Derefter frokost til dem, der hjælper til om formiddagen.

Kl. 14: STANDERSTRYGNING

Kl. 19: Fælles middag med mad udefra.


Nye korttursstyrmænd

Tillykke til de 3, som nu kan kalde sig korttursstyrmænd:
Lene Storm
Mads Storm
Ulla Stadil

Korttursstyrmanden har ret til at fungere som styrmand indenfor Kalundborg Roklubs daglige rofarvand dvs. Kalundborg Fjord mellem Asnæs Fyr og Røsnæs Fyr i både omfattet af DFfR's regler.

Pølsetur onsdag d. 16. august 2017 kl 17

Roklubbens traditionsrige pølsetur afholdes i år onsdag d. 16. august.

Vi ror fra Roklubben kl 17:00 og en tur til Sortenstenen sådan cirka.

Derefter grilles pølser på stranden ved Asnæsværket.

Allle kan være med og opfordres til at være det uanset hvad man ror. Tilmelding unødvendig.

Klubben betaler madvarer og drikkevarer afregnes med Tutten til de sædvanlige lave priser.
Siden dannet p: 0.03 sekunder
9,356,584 Unikke besg