<< April 2018 >>

Tak for en hyggelig aften!

news: IMG_0008.JPGnews: IMG_0045.JPG

Tak for en hyggelig aften til alle 22 deltagere i årets Live band fest i forbindelse med byfestugen.

Husk at roklubben arrangerer helstegt pattegris lørdag d. 20. august i forbindelse med Kalundborg Rocker.

En god mulighed for et lille afbræk fra begivenhederne på pladsen, eller anledning til at høre lidt gratis musik på afstand for de der ikke køber billet.

- Tilmeld dig, familie og venner allerede nu, da grisen bestilles d. 5. august.

(arrangementet bliver kun til noget ved min. 30 tilmeldte)

Se mere i kalenderen og længere nede her på siden.

Madaften d. 11 August

news: madaften.jpg
Så er der madaften igen !!!

Denne gang er det Lisbeth Nygård og Lars Modin der rører i gryderne.
Ro kl. 17
Spis kl. 19
Pris 50 kr.

Tilmelding i kalenderen på hjemmesiden eller på opslagstavlen i klubben

GRISEFEST!! tilmeld NU!!!

Images: helstegtpattegris.jpg

Kalundborg Rocker

Vi gris'er!

Der tilberedes helstegt pattegris ved roklubben i forbindelse med Kalundborg Rocker.

Gæster er velkomne! Så ta' dine venner med!

150,- pr. tryne

Grisen med div. tilbehør er klar lørdag d. 20. august klokken 18:30

Husk at øl, vand, vin og is købes i TUTTEN hele weekenden!

Ny kajakinstruktion mulighed!!!

news: nyekajakker.jpg

På torsdage vil der fremover være et ekstra tilbud med mulighed for fællesroning og instruktion i kajak kl. 16.30. Dette fortsætter så længe der er interesse. Bestyrelsens nye mand Lars hansen står for dette initiativ.

Se oversigten over daglige aktiviteter:

Seje kajakpolo- billeder!

Tjek lige billederne fra tirsdagens besøg af Folkebladet/Nordvestnyt til kajakpolo og kom ned og vær med næste tirsdag 16.45 (omklædt)!

Billederne er i torsdagsavisen!

Årets hyggeligste havefest - Med liveband

Images: sangria.jpg

I forbindelse med byfestugen i Kalundborg er der sangriafest i roklubben om fredagen.

Her er mulighed for at invitere venner med til festen. Man behøver altså ikke at være medlem for at deltage!

Buffet

+Sangria ad libitum

+Live Rock n' Roll

=150 kroner

Festen finder sted 29. juli kl. 17:00

Dansegulvet skal fyldes, så tag dine venner med!

Tilmelding senest 27. juli i kalenderen eller på FB

Alle M/K kom ned og prøv kajakpolo!

Den nye bane skal bruges!
På tirsdage kl. 16.45 går vi ud for at spille med afgang fra roklubben! Kajakpolo er god øvelse for alle med interesse i kajak, da det styrker kajakfærdigheder, blance og reflekser helt utroligt. Samtidigt er det sjovt og actionfyldt. Alle kan være med M/K

Skal vi have denne bådtype?

Svømmeprøver

Mandag og tirsdag er oplagte dage til gennemførelse af svømmeprøver. Medbring badetøj til roningen på disse dage og få godkendt de 600 meter svømmeprøve.

Vigtig information til bestyrelsen og medlemmerne

news: roklubben.jpg

Tryk og læs mere. Informationen er en opsamling af vigtige informationer sendt til bestyrelsen. Informationerne er også særdeles relevante for alle som kan instruere eller som har lyst til at hjælpe instruere.