<< Januar 2018 >>

Åbent hus og start nu i 2011

news: start2011.JPG

Læs om roskolerne og andre muligheder her.

Efterlysning af netbook

Kalundborg Roklub vil høre om der er et medlem som ligger ind med en ældre PC, som klubben må få. Den skal bruges til Internet og vejrstation. PC'en vil kunne betjenes fra den planlagte infoskærm, som placeres ved siden af tutten. Den må gerne være energi rigtig, som f.eks. en lille netbook eller en bærbar, men som minimum skal den være støjsvag. Ring til Jeppe 51 92 19 19

Ungdomsroning starter igen

articles: uro1.jpg

Ungdomsroning starter nu igen i Kalundborg Roklub.

Kajakstativ til privatkajakker

news: kajakstativ.jpg

Flere har ønsket mulighed for at opbevare privatkajakker ved roklubben. Det har vi nu løsningen klar til, og efter først til mølle princippet kan man nu få plads på kajakstativet placeret lige ud til vores bådplads. Kajakken skal være mærket med navn på ejer.

Skal du også med til landsmotionsstævne?

Vi er allerede mange der skal med. Vi er også flere der tager afsted allerede i dagene op til, for at ro langtur på den smukke Limfjord. Vi skal afsted samlet kajak og inrigger folk.

news: landsmotionsstaevne.JPG

Se mere her http://www.skiveroklub.dk/lm-11
Tilmelding skal ske på roklubbens opslagstavle og kan ikke laves elektronisk via hjemmesiden.

Langdistancekaproning 2011

Så er der sat foreløbige hold til langdistance turneringen, som finder sted på 5 af Danmarks smukkeste rofarvande. Aldrig har vi været stærkere og aldrig har vi været flere.

news: Nakskov.jpg

Stine Høi valgt til DFfR's hovedbestyrelse

Artikel på forbundet hjemmeside taler sit eget tydelige sprog om vores Stine.

Madaften 17 maj

Vi spiser kl 19 pris 50 kr

Tilmelding her eller i rokluben

Hilsen Hanne Merete og Rose

Madklubaften

news: madaften.jpg

Madklubaften onsdag d. 13. april Pia og Lone er kokke. Kom og spis med. Vi er klar til at gå på vandet kl. 17 og spiser kl. 19 :-) Pris er 50 kr. per person. Tilmelding her eller på listen i roklubben

Møde omkring langdistance kaproning

news: randers1lille.jpg

Interesserede i langdistancekaproning - seriøse eller ikke seriøse - mødes onsdag 13. april klokken 20:30. Vi finder der ud af, hvordan vi vil træne og hvad de forskellige er interesserede i, så vi alle kan få en så sjov sæson som muligt. Kåre

foreløbigt interesserede: Kåre, Bjarke, Aleksander, Jeppe, Mathias, Kristian, Lone, Bo og Allan. Der er er plads til flere, så bare kom på banen. Mange af os vil bare vær med for roningens skyld.

Asnæs spidsen indtaget

Images: IMG_0041.JPG

De to flotte herrer her afbildedet af styrmandinden ved første tur på Asnæs spidsen. Hvem når først til Røsnæs spidsen???