<< Juni 2018 >>

Madaften 17 maj

Vi spiser kl 19 pris 50 kr

Tilmelding her eller i rokluben

Hilsen Hanne Merete og Rose

Madklubaften

news: madaften.jpg

Madklubaften onsdag d. 13. april Pia og Lone er kokke. Kom og spis med. Vi er klar til at gå på vandet kl. 17 og spiser kl. 19 :-) Pris er 50 kr. per person. Tilmelding her eller på listen i roklubben

Møde omkring langdistance kaproning

news: randers1lille.jpg

Interesserede i langdistancekaproning - seriøse eller ikke seriøse - mødes onsdag 13. april klokken 20:30. Vi finder der ud af, hvordan vi vil træne og hvad de forskellige er interesserede i, så vi alle kan få en så sjov sæson som muligt. Kåre

foreløbigt interesserede: Kåre, Bjarke, Aleksander, Jeppe, Mathias, Kristian, Lone, Bo og Allan. Der er er plads til flere, så bare kom på banen. Mange af os vil bare vær med for roningens skyld.

Asnæs spidsen indtaget

Images: IMG_0041.JPG

De to flotte herrer her afbildedet af styrmandinden ved første tur på Asnæs spidsen. Hvem når først til Røsnæs spidsen???

Standeren kom op til scor en ro'r sæson

Smukt smuk vejr var det og mange medlemmer havde en rigtig god dag i klubben. Læs beretningen ved at trykke læs mere.

Scor en ror - Start i klubben 2011

news: scorenror.JPG

Kalundborg Roklub supplerer i år vores normale roskoler og åbne kajakinstruktionsaftner med i sjov, anderledes og målrettet kampagne, som vi kalder for Scor en ro'r.

Læs om vores starttilbud til sæson 2011 her.

Så er der varmt vand ! (Opdateret)

Nu er det igen muligt at tage et VARMT bad i klubben.

Smedene er nu færdige med at installere en varmepumpe-solfanger til det varme vand og har også installeret varmepumper i klublokalet og værkstedet så vi nu kan have en lidt grønnere samvittighed end før.

Varmepumperne til varme i klubben og værkstedet kører endnu ikke, da der skal en elektrikker forbi for at slutte strøm til.

Madaften

Madaften i roklubben den 8 marts 2011 kl 19

Pris 50 kr

Tilmelding senes den 6 marts her eller på opslag i roklubben.

Hilsen Annemarie og Hanne

MGP aften

MGP aften på lørdag i roklubben med middag først. Pris 50 kr. Vi fyrer MGP af på storskærmsprojektoren. Tilmeld i kalenderen.

Aktiviteter 2011

Så er der, som efterlyst lavet en foreløbig begivenhedsoversigt for roåret 2011 i den grå fane "aktiviteter" herover.

Jeg efterlyser i denne forbindelse kommentarer i det nye "Debat" vedr. fælles rodage for kajak og inrigger.

Bemærk: Du skal være logget ind for at se debatemnet.

Vigtigt medlemsseminar!!

Kære medlem

Som det ses herover, så kan vi ikke ro på fjorden lige nu, men vi kan glæde os til en ny sæson. Til den nye sæson og de næste derefter, der vil vi gerne høre medlemmernes ideer og måske også engagere endnu flere i at vi har det godt i roklubben.

Et udvalg bestående af Jeppe, Lotte, Henrik og Pia har været samlet og udtænkt en sjov, spændende og kammeratlig dag. Alle medlemmer har fået tilsendt email med invitation og et quizskema til udprintning, såfremt klubben har korrekt email på dem.

Til seminaret vil medlemmerne blive forkælet med god forplejning, hvor der ikke spares på noget. Derfor er tilmelding også vigtig. Det skal man gøre senest d. 18. januar på hjemmesiden her http://www.kalundborgroklub.dk/infusions/aw_ecal_panel/calendar.php?cal=day&date=2011-01-23 eller på klubbens opslagstavle.

Godt nytår og mange rohilsner

Jeppe