<< December 2017 >>

Kajakstativ til privatkajakker

news: kajakstativ.jpg

Flere har ønsket mulighed for at opbevare privatkajakker ved roklubben. Det har vi nu løsningen klar til, og efter først til mølle princippet kan man nu få plads på kajakstativet placeret lige ud til vores bådplads. Kajakken skal være mærket med navn på ejer.

Skal du også med til landsmotionsstævne?

Vi er allerede mange der skal med. Vi er også flere der tager afsted allerede i dagene op til, for at ro langtur på den smukke Limfjord. Vi skal afsted samlet kajak og inrigger folk.

news: landsmotionsstaevne.JPG

Se mere her http://www.skiveroklub.dk/lm-11
Tilmelding skal ske på roklubbens opslagstavle og kan ikke laves elektronisk via hjemmesiden.

Langdistancekaproning 2011

Så er der sat foreløbige hold til langdistance turneringen, som finder sted på 5 af Danmarks smukkeste rofarvande. Aldrig har vi været stærkere og aldrig har vi været flere.

news: Nakskov.jpg

Stine Høi valgt til DFfR's hovedbestyrelse

Artikel på forbundet hjemmeside taler sit eget tydelige sprog om vores Stine.

Madaften 17 maj

Vi spiser kl 19 pris 50 kr

Tilmelding her eller i rokluben

Hilsen Hanne Merete og Rose

Madklubaften

news: madaften.jpg

Madklubaften onsdag d. 13. april Pia og Lone er kokke. Kom og spis med. Vi er klar til at gå på vandet kl. 17 og spiser kl. 19 :-) Pris er 50 kr. per person. Tilmelding her eller på listen i roklubben

Møde omkring langdistance kaproning

news: randers1lille.jpg

Interesserede i langdistancekaproning - seriøse eller ikke seriøse - mødes onsdag 13. april klokken 20:30. Vi finder der ud af, hvordan vi vil træne og hvad de forskellige er interesserede i, så vi alle kan få en så sjov sæson som muligt. Kåre

foreløbigt interesserede: Kåre, Bjarke, Aleksander, Jeppe, Mathias, Kristian, Lone, Bo og Allan. Der er er plads til flere, så bare kom på banen. Mange af os vil bare vær med for roningens skyld.

Asnæs spidsen indtaget

Images: IMG_0041.JPG

De to flotte herrer her afbildedet af styrmandinden ved første tur på Asnæs spidsen. Hvem når først til Røsnæs spidsen???

Standeren kom op til scor en ro'r sæson

Smukt smuk vejr var det og mange medlemmer havde en rigtig god dag i klubben. Læs beretningen ved at trykke læs mere.

Scor en ror - Start i klubben 2011

news: scorenror.JPG

Kalundborg Roklub supplerer i år vores normale roskoler og åbne kajakinstruktionsaftner med i sjov, anderledes og målrettet kampagne, som vi kalder for Scor en ro'r.

Læs om vores starttilbud til sæson 2011 her.

Så er der varmt vand ! (Opdateret)

Nu er det igen muligt at tage et VARMT bad i klubben.

Smedene er nu færdige med at installere en varmepumpe-solfanger til det varme vand og har også installeret varmepumper i klublokalet og værkstedet så vi nu kan have en lidt grønnere samvittighed end før.

Varmepumperne til varme i klubben og værkstedet kører endnu ikke, da der skal en elektrikker forbi for at slutte strøm til.