<< November 2017 >>

Madaften d. 16.11.10 kl 19.00

news: madaften.jpg

Så er der igen mulighed for fælles spisning og hyggeligt samvær. Kom og smag på Lotte og Pias køkken. Vi Spiser kl. 19.00 Tilmeld her eller på opslaget i klubben senest d. 14.11.10
På glædelig gensyn Lotte og Pia

Morgenroerne holdt ud til det sidste

articles: morgen.jpg

Morgenroerne mødtes i dag, fredag d. 29. oktober for at slutte årets gode sæson med en sidste rotur og et efterfølgende fælles morgenbord med alt hvad dertil hører.

Ikke mindre end 9 af de trofaste roere var på vandet denne mørke sene efterårsmorgen. En god sæson er slut udtalte de. En sæson der har varet usædvanligt længe for dem.

Morgenmad kl. 9.00 på lørdag

der vil være morgenmad til de morgenfriske, som er klar til at møde til tidligt, så vi kan få udrettet noget i klubben.

Pontonoptagningen starter stadig som udmeldt kl. 10.00

Beklagelse/Undskylning

Jeg har desværre fået meldt flere datoer ud for start af polokajak, hvilket har gjort at nogen er gået forgæves til polokajak i dag.

Grundet vores arrangement med CC Camping starter polokajak først næste tirsdag i uge 44.

Undskyld
Jeppe

Kajak og udstyrprøve dag som kajakafslutning

Kalundborg Roklub har lavet en aftale med CC Camping og Marine om at de kommer ned i roklubben på tirsdag, hvor vi har sidste tirsdagsroning i sæsonen.

news: cccamping.jpg
Firmaet vil komme med ca. 10 anderledes kajakker samt en masse grej, som folk kan prøve frit og måske købe. Nogen overvejer måske en tørdragt eller et par handsker til at forlænge sæsonen med?

Kajakprøvningen og roningen starter den dag kl. 16.00. Efter roningen rykker vi ind i varmen og lyset hvor der kan prøves udstyr.

news: kajakefteraar3.jpg

Nu bygger de 11 kajakbyggere

Det forlyder at det går rigtig godt på klubbens kajakbyggerkursus. Alle 11 kajakbyggere er nu rigtig godt igang med klubbens nye initiativ ledet og drevet af vores ildsjæl Henrik Petersen. Se alle billeder i hjemmesidens picassa fotoalbum. Klik på menuen til venstre. Alle kan få password og brugernavn til upload ved at kontakte undertegnede.

Kajakroere søges! Opdateret kun søndag

Efterlysning af roere gælder kun søndag d. 31. oktober. Det var en fejl at der blev efterlyst roere også til lørdag.

Nogle af landets bedste instruktører samles i Kalundborg Roklub samme weekend som standerstrygningen. De har brug for nogen at øve sig på om søndagen, så vil man inspireres til at lære noget mere, så skal man bare melde sig.

Der er lige nu lukket for tilmeldinger med mindre der kommer frameldinger.

Tilmeld her:

news: kajak foraer 2009 1.jpg

Sidste måned i sæonen er startet

Og det går godt med at få roet

news: kajakefteraar2.jpg

news: scullerroesnaes.jpg

Læs lidt om medlems og km statistik på nuværende tidspunkt og se flere billeder.

Se billeder fra kajak surf symposium 2010

polokajakklargøring

news: kajakpolo_odense.jpg

Polokajakkerne skal gøres klar til vi starter tirsdag i uge 43 kl. 16.30 i svømmehallen. Vi mødes onsdag d. 20. oktober kl. 19.00, hvor vi går udstyret efter.

m.v.h.
Jeppe

Flot DM til Kalundborg roere

news: dmguld2010.jpg

Vi var med i 2 åres inrigger, hvor vores Aleksander Hansen og Bjarke Christensen med Styrmand Knud Nielsen vandt DM guldet efter en intens kamp med DSR som skulle blive udkæmpet både før og under løbet.