<< Januar 2018 >>

Inrigger

Inriggerroning om onsdagen er flyttet til kl 17 fra dd

Kalundborg vandt DM sølvet (Opdateret)

Og tabte DM guldet. DSR var simpelthen for stor en mundfuld for Kalundborgs stærkeste mænd på deres egen hjemmebane. Oven i købet havde DSR bestilt der favoritvejr med favorit bølger på, som vores ikke er så stærke i.

Images: dmfinale_lang_2010.jpg

Byg din egen kajak

news: kajakbyg.JPG

Som et nyt og spændende tilbud til medlemmerne, så udbyder vi nu et kajakbyggerkursus, hvor man kan bygge sin egen kajak. Vi du være med, så sker der mandage igennem hele denne sæsæn.

Vores Lisbet skal til både EM og VM i år

news: Lisbeth og Jonas VM 2008.jpg

Lisbet har gjort det igen og hun er nu udtaget til sit andet VM i rosportens formel 1 klasse for kvinder tung senior dame.

NY DATO* Infomøde med fælles-spisning 31/8 kl.18 *NY DATO

Mød Kongeskibet!

Kom forbi og hør nærmere om NEKSELØ-turen, også selvom du blot overvejer at deltage. Der bliver serveret aftensmad under mødet.
Det koster 50 kroner at deltage.
Tilmelding senest d. 27. august på opslagstavlen, på roklubbens hjemmeside eller i replikboksen på Nekselø-turens side på Facebook.

Ungdomsroning er aflyst.....!

Ungdoms afdelingen er desværre nedlagt fremover pga manglende fremmøde.

Den bliver åbnet igen hvis der kommer behov for dette.

Vi henviser i stedet til:

Kajak Roning Tirsdage kl 18:30

Fælles Roning Onsdage kl 18:30

Mvh Bestyrelsen

9 sek, 2 kæntringsforsøg og teknikalitet

news: randers1lille.jpg
Balance agt fotograferet af Randers Roklub i lørdags

Vores hold var ved at kæntre 2 gange og så gik der teknikalitet i den. Så kort kan det siges, men historien kræver en del flere linjer. Tryk på læs mere.

Kajak fundet vandfyldt i vandkant

Det var en snarrådig borger på Kystlodden der kontaktede roklubben. Mathias og Johanne sørgede for straks at kontakte politiet, da der kunne være sket en ulykke. Politiet og SOK besluttede sig for at afsøge fjorden i går onsdag aften, men fandt ingenting.

Meget tyder på at det ikke var en ulykke. Enten har ejeren været udsat for tyveri og kajakken er smidt i vandet som grove drengestreger eller også har en fritidskajakroer båret sig utrolig dumt ad og har lagt sit kajak for tæt på vandet på en strand. Dumt er det under alle omstændigheder at myndighederne skal bruge tid og ressourcer på at lede efter noget uden grund.

Kajakken ligger nu i Kalundborg Roklub og venter på om en evt. ejer vil give sin historie og måske savner kajakken, som der ikke er skrevet navn i.

Mike fik en 3. plads i D finalen

news: mike vm.jpg

Mikes hold endte på en lidt skuffende 21. plads ved U19 VM. Men trods det skuffende resultat, så kan vi i Kalundborg Roklub glæde os over at vi har en af landets bedste U19 roere, eftersom at kun 6 var vægtet gode nok, til overhovedet at komme afsted. Og til bådens forsvar så skal de siges at båden har haft alt for lidt tid til at blive sammenroet, da det skulle lykkes på kun 5 uger i Hadsund.

Mike ved VM i Tjekkiet

news: Holdfoto.jpg

Mike ror lige nu VM i Tjekkitet udtaget med det danske ungdomslandshold.

Efter de to første rodage, så ligger det nu fast at der skal kæmpes om de sekundære pladser til C og D finalerne, hvilket vil sige slutpladser fra 13 til 24.

Se selv hvordan det går med den kamp her.

www.roning.dk

Madaften d. 12. august

news: madaften.jpg

Hej folkens! Så er det torsdag d. 12. august blevet tid til, at superkokkene Lars Modin og Lone Majvang serverer årets lækreste madaften-menu bestående af hakkebøf og ikke mindst brun sovs samt en hemmelig, men selvfølgelig fantastisk, dessert :-) Så skynd dig at tilmelde dig. Vi spiser kl. 19:00 og der er som sædvanlig roning for dem som har lyst kl. 17:00. Prisen er som sædvanlig 50 kr. per person. Med venlig hilsen Lars og Lone