<< Juni 2018 >>

Beklagelse/Undskylning

Jeg har desværre fået meldt flere datoer ud for start af polokajak, hvilket har gjort at nogen er gået forgæves til polokajak i dag.

Grundet vores arrangement med CC Camping starter polokajak først næste tirsdag i uge 44.

Undskyld
Jeppe

Kajak og udstyrprøve dag som kajakafslutning

Kalundborg Roklub har lavet en aftale med CC Camping og Marine om at de kommer ned i roklubben på tirsdag, hvor vi har sidste tirsdagsroning i sæsonen.

news: cccamping.jpg
Firmaet vil komme med ca. 10 anderledes kajakker samt en masse grej, som folk kan prøve frit og måske købe. Nogen overvejer måske en tørdragt eller et par handsker til at forlænge sæsonen med?

Kajakprøvningen og roningen starter den dag kl. 16.00. Efter roningen rykker vi ind i varmen og lyset hvor der kan prøves udstyr.

news: kajakefteraar3.jpg

Nu bygger de 11 kajakbyggere

Det forlyder at det går rigtig godt på klubbens kajakbyggerkursus. Alle 11 kajakbyggere er nu rigtig godt igang med klubbens nye initiativ ledet og drevet af vores ildsjæl Henrik Petersen. Se alle billeder i hjemmesidens picassa fotoalbum. Klik på menuen til venstre. Alle kan få password og brugernavn til upload ved at kontakte undertegnede.

Kajakroere søges! Opdateret kun søndag

Efterlysning af roere gælder kun søndag d. 31. oktober. Det var en fejl at der blev efterlyst roere også til lørdag.

Nogle af landets bedste instruktører samles i Kalundborg Roklub samme weekend som standerstrygningen. De har brug for nogen at øve sig på om søndagen, så vil man inspireres til at lære noget mere, så skal man bare melde sig.

Der er lige nu lukket for tilmeldinger med mindre der kommer frameldinger.

Tilmeld her:

news: kajak foraer 2009 1.jpg

Sidste måned i sæonen er startet

Og det går godt med at få roet

news: kajakefteraar2.jpg

news: scullerroesnaes.jpg

Læs lidt om medlems og km statistik på nuværende tidspunkt og se flere billeder.

Se billeder fra kajak surf symposium 2010

polokajakklargøring

news: kajakpolo_odense.jpg

Polokajakkerne skal gøres klar til vi starter tirsdag i uge 43 kl. 16.30 i svømmehallen. Vi mødes onsdag d. 20. oktober kl. 19.00, hvor vi går udstyret efter.

m.v.h.
Jeppe

Flot DM til Kalundborg roere

news: dmguld2010.jpg

Vi var med i 2 åres inrigger, hvor vores Aleksander Hansen og Bjarke Christensen med Styrmand Knud Nielsen vandt DM guldet efter en intens kamp med DSR som skulle blive udkæmpet både før og under løbet.

Kajakbygge kursus lukket for tilmelding

news: kajakbyg.JPG

Vores kajakbyggekursus har vist sig at være en gigant succes og vi må nu allerede lukke for tilmeldingen her 3 uger før kursusstart. 10 medlemmer er tilmeldt som vil bygge deres egne kajakker under kyndig vejledning af klubbens kajakinstruktør Henrik Peter i samarbejde med klubben medlem Niels Jørgen.

Aflysning af rejs årer tur mail!

Hej alle!

Efter rådslagning med formanden er det, grundet regn og blæst blevet besluttet helt at aflyse turen.

Desværre!

Hvis der er stemning for det kan jeg evt. varme noget af den allerede tilberedte og nedfrosne "turmad" onsdag aften. (Der er lavet varm mad til to dage)
Rugbrød pålæg, kage osv. ryger i fryseren. Så må I indbyrdes (evt. på onsdag) finde ud af hvad der skal ske med det!

Øv-hilsener fra Johanne

Flot EM for Lisbet