<< Marts 2018 >>
Fdselsdage Fdselsdage:

Karlebo Marathon 2010::Kalundborg vandt guld

Images: marathon.png

Det blev til guld til Alexander, Bjarke og Kåre ved fredag nats Karlebo Marathon.

Stort tillykke!

Kalundborg vandt det 28. Karlebo Marathon i tiden 6 timer, 34 minutter og 48 sekunder.

Karlebo Marathon er en langturskaproning Nivå-København retur. Distancen svarer til maraton-distancen i sømil, altså ca. 42,195 sømil eller næsten 78 km.

Ruten var i år: Nivå Havn - Lynetteløbet - 2 x Christianshavns Kanal - SAS Roklub - Lynetteløbet - Nivå Havn.

Madaften

Madaften i roklubben den 19/9 kl 19.00. Roning kl 17.00.

Sidste tilmelding 18/9 i kalenderen

Hilsen Britta og Nathalie

Madaften

Madaften i roklubben den 19/9 kl 19.00. Roning kl 17.00.

Sidste tilmelding 18/9 i kalenderen

Hilsen Britta og Nathalie

Inrigger

Inriggerroning om onsdagen er flyttet til kl 17 fra dd

Kalundborg vandt DM sølvet (Opdateret)

Og tabte DM guldet. DSR var simpelthen for stor en mundfuld for Kalundborgs stærkeste mænd på deres egen hjemmebane. Oven i købet havde DSR bestilt der favoritvejr med favorit bølger på, som vores ikke er så stærke i.

Images: dmfinale_lang_2010.jpg

Byg din egen kajak

news: kajakbyg.JPG

Som et nyt og spændende tilbud til medlemmerne, så udbyder vi nu et kajakbyggerkursus, hvor man kan bygge sin egen kajak. Vi du være med, så sker der mandage igennem hele denne sæsæn.

Vores Lisbet skal til både EM og VM i år

news: Lisbeth og Jonas VM 2008.jpg

Lisbet har gjort det igen og hun er nu udtaget til sit andet VM i rosportens formel 1 klasse for kvinder tung senior dame.

NY DATO* Infomøde med fælles-spisning 31/8 kl.18 *NY DATO

Mød Kongeskibet!

Kom forbi og hør nærmere om NEKSELØ-turen, også selvom du blot overvejer at deltage. Der bliver serveret aftensmad under mødet.
Det koster 50 kroner at deltage.
Tilmelding senest d. 27. august på opslagstavlen, på roklubbens hjemmeside eller i replikboksen på Nekselø-turens side på Facebook.

Ungdomsroning er aflyst.....!

Ungdoms afdelingen er desværre nedlagt fremover pga manglende fremmøde.

Den bliver åbnet igen hvis der kommer behov for dette.

Vi henviser i stedet til:

Kajak Roning Tirsdage kl 18:30

Fælles Roning Onsdage kl 18:30

Mvh Bestyrelsen

9 sek, 2 kæntringsforsøg og teknikalitet

news: randers1lille.jpg
Balance agt fotograferet af Randers Roklub i lørdags

Vores hold var ved at kæntre 2 gange og så gik der teknikalitet i den. Så kort kan det siges, men historien kræver en del flere linjer. Tryk på læs mere.

Kajak fundet vandfyldt i vandkant

Det var en snarrådig borger på Kystlodden der kontaktede roklubben. Mathias og Johanne sørgede for straks at kontakte politiet, da der kunne være sket en ulykke. Politiet og SOK besluttede sig for at afsøge fjorden i går onsdag aften, men fandt ingenting.

Meget tyder på at det ikke var en ulykke. Enten har ejeren været udsat for tyveri og kajakken er smidt i vandet som grove drengestreger eller også har en fritidskajakroer båret sig utrolig dumt ad og har lagt sit kajak for tæt på vandet på en strand. Dumt er det under alle omstændigheder at myndighederne skal bruge tid og ressourcer på at lede efter noget uden grund.

Kajakken ligger nu i Kalundborg Roklub og venter på om en evt. ejer vil give sin historie og måske savner kajakken, som der ikke er skrevet navn i.