<< November 2017 >>

Billeder fra dagens pølsetur

40 var med på dagens pølsetur i vejr der var så flot at flere også måtte en tur i bølgen blå.

Se alle billederne her http://cid-1372ba7a68e93996.office.live.com/self.aspx/.Public/poelsetur/DSC03007.JPG

Tak for en god tur

Kanaltur i København 21. august

Oplev Kanalerne i Københavns havn på den fede måde

outrigger instruktion

Det bliver på onsdage og ikke som tidligere udmeldt på mandage. Så vil du ro outrigger og evt. otter, så er det på onsdage at det sker. Vi mødes samtidig med inriggerne kl. 18.30 indtil videre i juni måned.

news: otter.JPG

Pølsetur 15-6 for gamle og nye - kajak og inrigger

news: poelsetur.JPG
Vi holder vores årlige pølsetur tirsdag d. 15. juni, umiddelbart efter sidste roskole. Pølseturen starter kl. 17 omklædt fra roklubben.

Der kan ros i alt hvad der kan flyde og turen er på ca. 10 km tur retur.

Klubben giver pølser og brød til alle deltagerne, så tilmelding er nødvendig, så vi er sikker på at få købt pølser nok.

Der kan både tilmeldes på tavlen i roklubben og elektronisk fra hjemmesidens kalender.

Mike udtaget til Nordiske Mesterskaber

news: IndeDMMike2.jpg

Vores store og flittige talent Mike Christensen er blevet udtaget til for det danske ungdomslandshold, at skulle repræsentere Danmark ved de Nordisk Mesterskaber i Findland Tampara d. 19.-20. juni. Mike udtaget på i en dobbeltfirer uden styrmand sammen sin romakker fra Bagsværd Oscar og 2 roere fra Hadsund Roklub.

Hvordan er det gået Kalundborg ved første langdistance (Opdateret med ny DSR kommentar)

Det blev sindsygt spændende og medaljebådene var på de 25 km kun adskilt af sekunder i forhold til vinderbåden.

VM tur på Isefjorden

news: Inrigger flag idyl lille.jpg

Holbæk roklub arrangerer VM madpakke-tur. Afgang fra Holbæk roklub klokken 10:00, Medbring madpakke. Turen går til enten Orø, Munkholm eller Tempelkrogen efter vejret. Distancen vil være 26-35 km. SU 2. juni på sedlen i Kalundborg roklub eller til Søren i Holbæk roklub.

Kajakroere skal selv koordinere at medbringe kajakker, da Holbæk Roklub ikke ejer havkajakker.

Tilmeld her:

Blekinge havkajaktur d. 18. - 20. juni

news: klippekajak.jpg

Detaljerne er ikke på plads endnu, men det ligger fast at turen er primitiv med massere af social hygge. Den vil være på et nivaue hvor de fleste kan være med, da der er muligheg for at blive på beskyttet vand. Tilmeld i kalenderen.

Vagtplans status

news: vagtplan.jpg

Årets plan bliver mere og mere udfyldt og har allerede nu givet stabil tilgang til roningen. I den forgangne uge er flere og flere roere kommet ud af busken på den stille fjord. Der mangler stadig personer på vagtplanen, så tilmeld dig endelig til undertegnede eller skriv dig på sedlen på tavlen i klubben.

Kr. Himmelfartstur 13-5 (Opdateret)

Vi ror mod Røsnæs fyr kl. 8:30, hvis vejret er til det.
Turen er naturligvis både for kajakker og inrigger, bare duk op !
Husk en stor madpakke, der skal en del energi til de ca. 36 km.

Vi havde alle en rigtig fin tur til Røsnæs fyr, 4 kajakroere og en bådfuld gigroere gennenførte turen til spidsen og hjem igen !
Der blev set både marsvin og sæl på turen.

Start i Kalundborg Roklub på roskoler

news: roskolereklame.JPG