Begivenheder

<< Marts 2018 >>
Ma Ti On To Fr L S
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Replikboks

Du er ndt til at logge p for at skrive en replik.

18/03/2018 18:17
Kære alle Smile Det var en helt fantastisk 100 års fødselsdag som roklubben holdt i lørdags! Et STORT tak skal lyde til festudvalget. Sådan. Glæder mig til de næste 100 år Grin

09/02/2016 09:14
Referat fra generalforsamling findes under "referater". Husk at logge dig ind med "Log ind" knappen for at du kan se det.

24/02/2015 21:38
Stort tillykke til dig Hans Henrik med titlen som ÆRESMEDLEM

03/02/2015 12:33
Lars Modin og Alexander vandt sammen med Lis og Mette fra Tissø over b.la. Eskild Ebbesen i DM for hold! SÅDAN! Også et stort tillykke til Jer Wink

03/02/2015 12:28
Kalundborg har sat sig solidt på Danmarks-kortet til DM i ergometer. Grin Kåre vandt suverent Guld. Lene vandt bronze i personlige bedste tid! STORT TILLYKKE

Log ind

Brugernavn

KodeordEr du endnu ikke registreret bruger?
Klik her for at oprette dig.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.

Aktuel vind på Gis

Aktuevind Gis

NY DATO* Infomøde med fælles-spisning 31/8 kl.18 *NY DATO

Mød Kongeskibet!

Kom forbi og hør nærmere om NEKSELØ-turen, også selvom du blot overvejer at deltage. Der bliver serveret aftensmad under mødet.
Det koster 50 kroner at deltage.
Tilmelding senest d. 27. august på opslagstavlen, på roklubbens hjemmeside eller i replikboksen på Nekselø-turens side på Facebook.

Ungdomsroning er aflyst.....!

Ungdoms afdelingen er desværre nedlagt fremover pga manglende fremmøde.

Den bliver åbnet igen hvis der kommer behov for dette.

 

Vi henviser i stedet til:

 

Kajak Roning Tirsdage kl 18:30

Fælles Roning Onsdage kl 18:30

 

Mvh Bestyrelsen

 

 

9 sek, 2 kæntringsforsøg og teknikalitet

news: randers1lille.jpg
Balance agt fotograferet af Randers Roklub i lørdags


Vores hold var ved at kæntre 2 gange og så gik der teknikalitet i den. Så kort kan det siges, men historien kræver en del flere linjer. Tryk på læs mere.

Kajak fundet vandfyldt i vandkantDet var en snarrådig borger på Kystlodden der kontaktede roklubben. Mathias og Johanne sørgede for straks at kontakte politiet, da der kunne være sket en ulykke. Politiet og SOK besluttede sig for at afsøge fjorden i går onsdag aften, men fandt ingenting.

Meget tyder på at det ikke var en ulykke. Enten har ejeren været udsat for tyveri og kajakken er smidt i vandet som grove drengestreger eller også har en fritidskajakroer båret sig utrolig dumt ad og har lagt sit kajak for tæt på vandet på en strand. Dumt er det under alle omstændigheder at myndighederne skal bruge tid og ressourcer på at lede efter noget uden grund.

Kajakken ligger nu i Kalundborg Roklub og venter på om en evt. ejer vil give sin historie og måske savner kajakken, som der ikke er skrevet navn i.

Mike fik en 3. plads i D finalen

news: mike vm.jpg

Mikes hold endte på en lidt skuffende 21. plads ved U19 VM. Men trods det skuffende resultat, så kan vi i Kalundborg Roklub glæde os over at vi har en af landets bedste U19 roere, eftersom at kun 6 var vægtet gode nok, til overhovedet at komme afsted. Og til bådens forsvar så skal de siges at båden har haft alt for lidt tid til at blive sammenroet, da det skulle lykkes på kun 5 uger i Hadsund.

Mike ved VM i Tjekkiet

news: Holdfoto.jpg

Mike ror lige nu VM i Tjekkitet udtaget med det danske ungdomslandshold.

Efter de to første rodage, så ligger det nu fast at der skal kæmpes om de sekundære pladser til C og D finalerne, hvilket vil sige slutpladser fra 13 til 24.

Se selv hvordan det går med den kamp her.

www.roning.dk

Madaften d. 12. august

news: madaften.jpg

Hej folkens! Så er det torsdag d. 12. august blevet tid til, at superkokkene Lars Modin og Lone Majvang serverer årets lækreste madaften-menu bestående af hakkebøf og ikke mindst brun sovs samt en hemmelig, men selvfølgelig fantastisk, dessert :-) Så skynd dig at tilmelde dig. Vi spiser kl. 19:00 og der er som sædvanlig roning for dem som har lyst kl. 17:00. Prisen er som sædvanlig 50 kr. per person. Med venlig hilsen Lars og Lone

Maritim weekend og klubben

Kalundborg Havn holder Maritim Weekend i den kommende weekend og klubben er selvfølgelig med. Vi er programsat til kl. 11.00, men vil være til stede en stor del af lørdagen på kajan i østhavnen.

articles: kajak3.jpg

Tryk læs mere og se hele programmet

Husk der også vil være grill og festlig stemning ved klubben hele weekenden i forbindelse med Kalundborg Rocker

Så kom sommeren

Sommeren fortsætter, så husk at kom ud og ro i den kommende uge. Husk også madaften på onsdag, som der kan tilmeldes til på tavlen og i kalenderen.

I dag var fjorden nystrøget, hvilket jeg selv og Jørgen V. havde glæde af i dobbeltsculler. Lige så havde Anne Marie, Rose og Hanne det sammen 10 gæster fra Lyngby Dame Rokub. Holdet på 13. damer nåede i øvrigt Røsnæsspidsen i blikvand.
Kalundborg vinder 3. runde af langdistance DM

Aleksander Hansen, Kåre Mattesen og Bjarke Christensen roede et rigtig flot løb. Tryk Læs mere....

Sankt Hans i Roklubben 23-6

news: Sankthans2008.jpg

Der vil være tændt op i grillen i klubben fra kl. ca 18:30.
Medbring selv det du ønsker at spise !
Der er selvfølgelig mulighed for roning før / efter spisning som det passer folk bedst, se evt. bålet fra vandsiden ...

Siden dannet p: 0.03 sekunder
9,491,859 Unikke besg