<< November 2017 >>

Ungdomsroning i Vinterhi.....!

Hej alle ungdomsrorere og forældre

Da ungdomsafdelingen er meget lille denne vinter har vi valgt at der fra og med uge 48 kun er officiel ungdomsroning onsdag kl 16.00.

Roklubben er selvfølgelig stadig åben både mandag og torsdag for dem af jer der vil træne, men her vil jeg ikke altid være tilstede.

MVH & God jul/ vinter til jer alle.

Mathias Kristensen (Ungdomsleder)

Standeren kom ned

Standeren kom ned og lørdag d. 34 blev en rigtig dejlig dag for i klubben.

Hvad lawer de nu i roklubben?

Images: Fotografier-0012.jpg

...Kom ned og kig klokken 14!!!

Opstart af polokajak

Vi starter polokajak i Kalundborg Hallen i uge 43, hvor alle der har lyst kan møde op og prøve det. Vi starter op tirsdag d. 20 oktober, hvor vi kan gå i vandet kl. 16.45, hvor man derfor skal være omklædt.

Husk standerstrygning

news: standerhejsning 2009.jpg

Den 24. skal standeren ned. Vi tager bro op kl. 10. Standeren ned kl. 14. Holder fest kl. 18. Vi har et godt madhold til madlavningen, som laver mad til 75 kr. per snude. Tilmeld online i kalenderen og skrive i tilmeldingsteksten hvilke dele af dagen du er med til. (Man skal være logget ind for tilmelding). Det er en fordel for bestyrelsen, hvis den på forhånd ved, at der er nok til pontonoptagning.

DM med stil af Kalundborg

Et styk DM guld og en ellers en godkendt indsats i det våde vejr.

Otteren på vej imod DM

news: otter.JPG

I denne uge har Kalundborggenserne kunnet iagtage et nyt syn på Houget og i havnen. En Otter. Roverdenens flagskib har indtaget det inderste af Kalundborg Fjord. Bådtypen er den hurtigste af de olympiske bådtyper og kan med de rette roere skyde en fart af 25 km/t.

Kalundborg til DM 3. oktober

Kalundborg Roklub stiller med sit hidtil største og stærkeste hold ved DM i roning på kortbane. Flere af vores medaljevindere fra langdistancen, samt vores stærke juniorroere er med. Vi satser på at deltage i følgende hold 1XA, 2XA, 2-, 2. inrg. og otter. Mest sentationelt er det at vi kan samle til en otter. En bådtype vi aldrig har stillet op i. Det betyder også at vi låner en otter, som klubbens medlemmer vil kunne se ved klubben i de sidste 14. dage op til.

Sidste chance!!!

news: aebler.jpg

I første weekend af Oktober er der stadig massere af æbler som skal blukkes. Gi et nap og kom til gammel Svebølle. Ring til Lars, hvis du vil give ham et nap og støtte roklubben på tlf. 29 24 84 61

Mike udtaget til junior landsholdet

Så lykkedes det også for vores unge roer Mike Christensen at blive udtaget til Baltic Cup på juniorlandsholdet. Mike er udtaget i dobbeltsculler efter weekendens udtagelsesstævne på Bagsværd Sø. Mike skal til Baltic Cup sammen med hans nuværende makker Mathias Leicht fra Københavns Roklub. De to træner til dagligt i kraftcenter Bagsværd og vil ro i Kalundborg Roklub næsten helt nye racer dobbeltsculler, som blev indkøbt sidste år. Baltic Cip finder i år sted i Årrungen ved Osle i Norge d. 26. til 27. september.