<< November 2017 >>
Fdselsdage Fdselsdage:

Læs en sindsyg kajakberetning

Havkajakroeren Erik B. Jørgensen satte sig få at ro Danmark Rundt i vinteren 2010, og det blev ikke nogen nem opgave. Læs den fantastiske blok her og se de fantastiske billeder.

www.komud.dk

2010 skudt i gang med generalforsamling

Referatet kan læses på linket herunder og vil du læse formandens beretning, så tryk på læs mere.

Som afgående bestyrelsesmedlemmer siger vi tak til Lone Majvang Larsen  og Jesper Lund. Tak for jeres store indsats. Som supleant siger vi tak til Rasmus Høj for at han ville smage på arbejdet.

Vi byder Lotte Pedersen og Pia Haslebo velkommen i bestyrelsen og siger samtidig velkommen til Henrik Petersen som supleant.

Nogen der vil med ud og ro?

Rofarvandet er blev så fladt som det sjældent ses for tiden. her et billede taget i dag fra lejet ved samsøfærgen.

Klubben har fået kajakergometer

Klubben har fået et kajakergometer, så medlemmerne kan træne kajak inde uanset om fjorden fryser helt til. Kom ned i klubben og prøv det.

Hvor mange km roede du i 2009

Eller for den sags skyld i et tdligere år. Det er nu under dokumenter til download muligt at finde km statestik tilbage til 2003 for medlemmer logget ind på siden.

Æggekage på onsdag

På onsdag står den på æggekage med kartofler og bacon inden bådklargøringen.

En iskold og fantastisk juletur i kajak (Flere billeder tilføjet)

Læs og se beretning fra en kajaktur i sne og kulde, hvor roerne følte sig hensat til snarere Grønland end Kalundborg Fjord.

Se alle SM billederne

Se alle billederne fra årets vellykkede SM afholdt i Kalundborg hallerne.

Beretning fra stævnet kommer en af de nærmeste dage.

Æbleskiver og materiel-aftens-juleafslutning

Hans Henrik og Kirsten vil gerne invitere til julehygge.

Det sker den 16. december kl. 20.30, hvor der er Glögg og æbleskiver i klubben.

I den anledning slutter vi den sidste materielaften inden jul, lidt tidligere en sædvanligt.

Tilmelding i kalenderen

Ergometertræning

Der er fast ergometertræning mandag og torsdag kl. 16.00, for jer der gerne vil have sved på panden.

Her træner langdistanceroerne nemlig, men de ser gerne at andre træner med, og vi har plads.

Invitationen gælder unge som gamle.

Grundet dette er URO flyttet til onsdag og er kun en gang om ugen, men med mulighed for seriøs træning også på de gamle dage.

juleferie - - dagsudflugt i kajak d. 28.12.09

Kom ud og oplev naturen og få lidt motion ovenpå julemiddage og frokoster :0)
Er der interesse for en dagstur? jeg tænker vi alt efter vejr og vindforhold kan bestemme os for tur til:

Reersø – Musholm - Mullerup havn

Sejerø bugten – Nekselø rundt

Lyngby sø – Bagsværd sø – Furesø

Giv en tilbage melding om det har interesse – så kan der planlægges efterfølgende.

Hilsen Pia ”Mulde”