<< Marts 2018 >>

Afgørelse på langdistanceturneringen (OPDATERET)

SÅ blev sidste rotag taget for de tunge og lette mandskaber som hhv. blev nummer to og tre (Førstepladsen gik vist til noget der hedder DSR)

Så nu sidder mandskabet sandsynligvis og drikker en velfortjent kop kaffe i en tippy ved Ringkøbing Fjord!!

Tillykke :)

Se DSR's beretning her.

Kajakinstruktion slutter

Sidste kajakinstruktion er sidste tirsdag i august. Bestyrelsen har besluttet at de få som stadig mangler frigivelse kan øve uden instruktør frem til næste tirsdag i Houget. Alle der ønsker det har så har mulighed for at demonstrere deres evner for instruktør den sidste tirsdag aften, for at forsøge at blive frigivet.

Alternativt henvises til private kursur. Kontakt vores egen Jesper, som afholder efterårskurser ved Ubberup strand for et fynsk firma.

Ro reglement lempet

Bestyrelsen har besluttet at lempe roreglementet for kajak, således at frigivne roere nu må færdes i hele Kalundborg Fjord uden yderligere rettigheder. Kajakstyrmand er nu alene en nødvendig rettighed for at have ansvar for klubbens kajakker uden for Kalundborg Fjord.

Havkajak hitter – og nu er havkajak-guide for Sydfyn på gaden

Jeg faldt lige over denne nyhed, tænkte andre kunne have intersse herfor hilsen Pia Havkajak hitter – og nu er havkajak-guide for Sydfyn på gaden 14-08-2009 - Af: Th. Sørensen - Fotograf: Syddansk Turisme Havkajak-guiden for Det Sydfynske Øhav er den første af sin art i Danmark og giver havkajak-entusiaster en præsentation og vejledning i Øhavets herligheder. Hvor er det godt at ro? Hvad kan jeg opleve, og hvad skal jeg være opmærksom på - og passe på?

Kan Kalundborg blive DM vinder i weekenden?

Chancerne er der for at Kalundborg kan vinde årets mest prestigefyldte langdistance nemlig herrerklassen. Kalundborg tung skal bare have hjælp af Kalundborg let. Holdene har gjort det før i år, nemlig i Sønderborg. Kan de endnu engang sammen sætte DSR ned på tredjepladsen, så kan vi vinde guld og bronze. Alternativt uanset resultat, så vinder vi sølv og bronze.

Se Leif Thygesens optakt her.

Mike Årgangsmester 2009

Vi havde i weekenden flere roere i Holstebro til Regatta.

Trikots er til afhentning

news: klubtoej.jpg
Trikots fra JL i Finland er kommer imens jeg har været på ferie og kan nu afhentes af dem, som har bestilt. De skal afhentes hos mig.

m.v.h.
Jeppe

DONG energy, Asnæsværket besøger roklubben

D. 28. august kommer Asnæsværket og ror kl. 16:00 og derefter grillmad. Vil du hjælpe til som styrmand, borddækker, grillmester, salatskærer, indkøber eller andet, vil det være dejligt.
Der hænges en liste op i klubben. Ellers sms Bo Brodersen på 20711735.

Casper nummer 17 ved VM

Casper Villadsen har netop været med det danske ungdomslandshold for at ro U18 VM. Det blev her til en lidt skuffende 17. plads, hvor drengene har lært en masse. Blandt andet startede de som lyn og torden i deres C finale, og formåede at komme forrest. Men læren er at de ikke nytter at køre efter principper om hellere at dø i front, end aldrig have været der. I været fald døde de så meget at kun en sidste slutspurgt redede dem fra at ende som sidste båd i C-finalen.

Læs alle beretningerne på www.roning.dk

Kalundborg dræberen slog til igen

Anders Mousted var igen på DSR 1 holdet, som Kalundborg tunge og lette hold har dystet imod igennem danmarksturneringen i langdistanceturneringen. Det betød endnu en rimeligt sikkert sejr til DSR.

news: Inrigger flag idyl lille.jpg

Sejerø tur / retur

6 Roere benyttede sig torsdag d. 6. juni med kort varsel af det gode vejr til at lave en kryds tur til Sejerø. På billedet herover ses vandet skille over revet sydøst for Sejerø. Tilbage turen for Jesper og undertegnede blev i øvrigt filmet af TV2 helikopteren og bragt i TV avisen kl. 19.00 http://nyhederne.tv2.dk/video/index.php/nodeId-24172065.html

Se flere billeder i artiklen, hvis du trykker læs mere herunder.