<< Maj 2018 >>

Julefrokost 2009

Den mindste julefrokost i klubbens historie er netop afholdt!

- Men en rigtig hyggelig aften blev det til!

Vi var otte fremmødte, som holdt fanen højt og hyggede som traditionen foreskriver det med "medbring en ret til fire personer", pakkeleg og højt humør, hjulpet godt af masser af snaps og Irish Coffee.

En ny tradition blev også indført!

Vores allesammens kære sponsor æwlawleren medbragte på raceren lidt hjemmebryg til en orentlig omgang æwle bæwle (Det vidnende om en udmærket Graasten-høst)

Tak for en hyggelig aften!

Og lad dette også lige være en opfordring til alle om at slutte op om arrangementerne i klubben!

Vi håber successen vil gentage sig, dog mere talstærkt næste år!

Svømmehallen 2009/2010 og polo/kajak

news: kajakpolo_odense.jpg

Vi spiller kajakpolo hver tirsdag fra 16.45 til 17.45.

Alle er velkomne.

Vi har desuden tid i svømmehallen ad hoc om fredagen fra 18.45 til 20.00 til kajakøvelser.

Vi øver i polokajakkerne, så du skal bare møde op.

Dog er det Ad hoc, men du kan altid se på klubbens hjemmeside i replikboksen, om der vil være kajaktræning den kommende fredag.

Vi skal være ude af hallen kl. 20.15.

DM turnering i polokajak?

articles: kajakpolo odense.jpg

Så er årets invitation til POLO danmarksturnering kommer. Hvad siger i? Skal vi være med denne gang. Skriv kommentar under nyheden. (Man skal være logget ind)

Julefrokost!

Husk!!

Det er nu på lørdag d. 28. november der er julefrokost i roklubben.

Se nærmere information på udsendt e-mail.

Ungdomsroning i Vinterhi.....!

Hej alle ungdomsrorere og forældre

Da ungdomsafdelingen er meget lille denne vinter har vi valgt at der fra og med uge 48 kun er officiel ungdomsroning onsdag kl 16.00.

Roklubben er selvfølgelig stadig åben både mandag og torsdag for dem af jer der vil træne, men her vil jeg ikke altid være tilstede.

MVH & God jul/ vinter til jer alle.

Mathias Kristensen (Ungdomsleder)

Standeren kom ned

Standeren kom ned og lørdag d. 34 blev en rigtig dejlig dag for i klubben.

Hvad lawer de nu i roklubben?

Images: Fotografier-0012.jpg

...Kom ned og kig klokken 14!!!

Opstart af polokajak

Vi starter polokajak i Kalundborg Hallen i uge 43, hvor alle der har lyst kan møde op og prøve det. Vi starter op tirsdag d. 20 oktober, hvor vi kan gå i vandet kl. 16.45, hvor man derfor skal være omklædt.

Husk standerstrygning

news: standerhejsning 2009.jpg

Den 24. skal standeren ned. Vi tager bro op kl. 10. Standeren ned kl. 14. Holder fest kl. 18. Vi har et godt madhold til madlavningen, som laver mad til 75 kr. per snude. Tilmeld online i kalenderen og skrive i tilmeldingsteksten hvilke dele af dagen du er med til. (Man skal være logget ind for tilmelding). Det er en fordel for bestyrelsen, hvis den på forhånd ved, at der er nok til pontonoptagning.

DM med stil af Kalundborg

Et styk DM guld og en ellers en godkendt indsats i det våde vejr.