<< November 2017 >>

Otteren på vej imod DM

news: otter.JPG

I denne uge har Kalundborggenserne kunnet iagtage et nyt syn på Houget og i havnen. En Otter. Roverdenens flagskib har indtaget det inderste af Kalundborg Fjord. Bådtypen er den hurtigste af de olympiske bådtyper og kan med de rette roere skyde en fart af 25 km/t.

Kalundborg til DM 3. oktober

Kalundborg Roklub stiller med sit hidtil største og stærkeste hold ved DM i roning på kortbane. Flere af vores medaljevindere fra langdistancen, samt vores stærke juniorroere er med. Vi satser på at deltage i følgende hold 1XA, 2XA, 2-, 2. inrg. og otter. Mest sentationelt er det at vi kan samle til en otter. En bådtype vi aldrig har stillet op i. Det betyder også at vi låner en otter, som klubbens medlemmer vil kunne se ved klubben i de sidste 14. dage op til.

Sidste chance!!!

news: aebler.jpg

I første weekend af Oktober er der stadig massere af æbler som skal blukkes. Gi et nap og kom til gammel Svebølle. Ring til Lars, hvis du vil give ham et nap og støtte roklubben på tlf. 29 24 84 61

Mike udtaget til junior landsholdet

Så lykkedes det også for vores unge roer Mike Christensen at blive udtaget til Baltic Cup på juniorlandsholdet. Mike er udtaget i dobbeltsculler efter weekendens udtagelsesstævne på Bagsværd Sø. Mike skal til Baltic Cup sammen med hans nuværende makker Mathias Leicht fra Københavns Roklub. De to træner til dagligt i kraftcenter Bagsværd og vil ro i Kalundborg Roklub næsten helt nye racer dobbeltsculler, som blev indkøbt sidste år. Baltic Cip finder i år sted i Årrungen ved Osle i Norge d. 26. til 27. september.

Afgørelse på langdistanceturneringen (OPDATERET)

SÅ blev sidste rotag taget for de tunge og lette mandskaber som hhv. blev nummer to og tre (Førstepladsen gik vist til noget der hedder DSR)

Så nu sidder mandskabet sandsynligvis og drikker en velfortjent kop kaffe i en tippy ved Ringkøbing Fjord!!

Tillykke :)

Se DSR's beretning her.

Kajakinstruktion slutter

Sidste kajakinstruktion er sidste tirsdag i august. Bestyrelsen har besluttet at de få som stadig mangler frigivelse kan øve uden instruktør frem til næste tirsdag i Houget. Alle der ønsker det har så har mulighed for at demonstrere deres evner for instruktør den sidste tirsdag aften, for at forsøge at blive frigivet.

Alternativt henvises til private kursur. Kontakt vores egen Jesper, som afholder efterårskurser ved Ubberup strand for et fynsk firma.

Ro reglement lempet

Bestyrelsen har besluttet at lempe roreglementet for kajak, således at frigivne roere nu må færdes i hele Kalundborg Fjord uden yderligere rettigheder. Kajakstyrmand er nu alene en nødvendig rettighed for at have ansvar for klubbens kajakker uden for Kalundborg Fjord.

Havkajak hitter – og nu er havkajak-guide for Sydfyn på gaden

Jeg faldt lige over denne nyhed, tænkte andre kunne have intersse herfor hilsen Pia Havkajak hitter – og nu er havkajak-guide for Sydfyn på gaden 14-08-2009 - Af: Th. Sørensen - Fotograf: Syddansk Turisme Havkajak-guiden for Det Sydfynske Øhav er den første af sin art i Danmark og giver havkajak-entusiaster en præsentation og vejledning i Øhavets herligheder. Hvor er det godt at ro? Hvad kan jeg opleve, og hvad skal jeg være opmærksom på - og passe på?

Kan Kalundborg blive DM vinder i weekenden?

Chancerne er der for at Kalundborg kan vinde årets mest prestigefyldte langdistance nemlig herrerklassen. Kalundborg tung skal bare have hjælp af Kalundborg let. Holdene har gjort det før i år, nemlig i Sønderborg. Kan de endnu engang sammen sætte DSR ned på tredjepladsen, så kan vi vinde guld og bronze. Alternativt uanset resultat, så vinder vi sølv og bronze.

Se Leif Thygesens optakt her.

Mike Årgangsmester 2009

Vi havde i weekenden flere roere i Holstebro til Regatta.

Trikots er til afhentning

news: klubtoej.jpg
Trikots fra JL i Finland er kommer imens jeg har været på ferie og kan nu afhentes af dem, som har bestilt. De skal afhentes hos mig.

m.v.h.
Jeppe