<< September 2017 >>

Optakt til Svannemølle duellen

Der er udsigt til et revanceopgør, hvor DSR vil forsøge at vinde æren tilbage fra Kalundborg på deres hjemmebane. Se Leif Thygesens spændende optakt her.

Efterlysning af forspark til toer kajak

Kære alle

er der en som ved hvor man finder forsparkpladen til toer pladsen i vores tur toer kajak Sleipner?

m.v.h.
Jeppe

Davids kamp mod Goliat (OPDATERET 16/6 10.57)

Dette billede kan man godt stille op af Kalundborgs kamp i Sønderborg mod Danske Studenters Roklub. I hvert fald hvis man sammenligner medlemstallene i Danmarks største roklub og i Kalundborg. Men det gør det jo kun sjovere at vinde.

Se også Leif Thygesens ros til vores mandskaber på roning.
Eller DSR's beretning.

2 Roskoler vel overstået

news: roskole2009efter.jpg

Begge med succes og den seneste her, som den største nogensinde.

I alt 23 var med. 3 i inrigger og 20 i kajak.

Se billederne i vores fotoalbum

Nordisk mesterskab til Kalundborg

Optakt til Sønderborg langdistance

Nakskov succes for Kalundborg

Ovenstående DSR båd stjal guldet i herrerklassen, men hvad gør det, når vores roere snuppede både sølvet og bronzen. Foto fra DSR's hjemmesiden.

Nyhedsmagasin fra DKF

NM udtagelse og god regatta start

Kalundborg Roklub har fået udtaget en af vores dygtige unge roere til de Nordiske Mesterskaber i Stockholm d. 6. – 7. Juni af junior landstræneren.

Pølsetur for gamle og nye - kajak og inrigger

news: poelsetur.JPG
Vi holder vores årlige pølsetur tirsdag d. 16. juni, umiddelbart efter sidste roskole. Pølseturen starter kl. 17 omklædt fra roklubben.

Der kan ros i alt hvad der kan flyde og turen er på ca. 10 km tur retur.

Klubben giver pølser og brød til alle deltagerne, så en ikke bindende tilmelding er nødvendig.

Der kan både tilmeldes på tavlen i roklubben og elektronisk fra hjemmesidens kalender.

Langdistance hold i seriøs kamp!

news: Nakskov.jpg
Kalundborg roklub har i år to stærke hold med i DM langdistanceturneringen. Første kaproning finder sted i Nakskov på lørdag. Læs mere og se startlister og optakts skriv herunder.