<< September 2017 >>

Opstart af polokajak

Vi starter polokajak i Kalundborg Hallen i uge 43, hvor alle der har lyst kan møde op og prøve det. Vi starter op tirsdag d. 20 oktober, hvor vi kan gå i vandet kl. 16.45, hvor man derfor skal være omklædt.

Husk standerstrygning

news: standerhejsning 2009.jpg

Den 24. skal standeren ned. Vi tager bro op kl. 10. Standeren ned kl. 14. Holder fest kl. 18. Vi har et godt madhold til madlavningen, som laver mad til 75 kr. per snude. Tilmeld online i kalenderen og skrive i tilmeldingsteksten hvilke dele af dagen du er med til. (Man skal være logget ind for tilmelding). Det er en fordel for bestyrelsen, hvis den på forhånd ved, at der er nok til pontonoptagning.

DM med stil af Kalundborg

Et styk DM guld og en ellers en godkendt indsats i det våde vejr.

Otteren på vej imod DM

news: otter.JPG

I denne uge har Kalundborggenserne kunnet iagtage et nyt syn på Houget og i havnen. En Otter. Roverdenens flagskib har indtaget det inderste af Kalundborg Fjord. Bådtypen er den hurtigste af de olympiske bådtyper og kan med de rette roere skyde en fart af 25 km/t.

Kalundborg til DM 3. oktober

Kalundborg Roklub stiller med sit hidtil største og stærkeste hold ved DM i roning på kortbane. Flere af vores medaljevindere fra langdistancen, samt vores stærke juniorroere er med. Vi satser på at deltage i følgende hold 1XA, 2XA, 2-, 2. inrg. og otter. Mest sentationelt er det at vi kan samle til en otter. En bådtype vi aldrig har stillet op i. Det betyder også at vi låner en otter, som klubbens medlemmer vil kunne se ved klubben i de sidste 14. dage op til.

Sidste chance!!!

news: aebler.jpg

I første weekend af Oktober er der stadig massere af æbler som skal blukkes. Gi et nap og kom til gammel Svebølle. Ring til Lars, hvis du vil give ham et nap og støtte roklubben på tlf. 29 24 84 61

Mike udtaget til junior landsholdet

Så lykkedes det også for vores unge roer Mike Christensen at blive udtaget til Baltic Cup på juniorlandsholdet. Mike er udtaget i dobbeltsculler efter weekendens udtagelsesstævne på Bagsværd Sø. Mike skal til Baltic Cup sammen med hans nuværende makker Mathias Leicht fra Københavns Roklub. De to træner til dagligt i kraftcenter Bagsværd og vil ro i Kalundborg Roklub næsten helt nye racer dobbeltsculler, som blev indkøbt sidste år. Baltic Cip finder i år sted i Årrungen ved Osle i Norge d. 26. til 27. september.

Afgørelse på langdistanceturneringen (OPDATERET)

SÅ blev sidste rotag taget for de tunge og lette mandskaber som hhv. blev nummer to og tre (Førstepladsen gik vist til noget der hedder DSR)

Så nu sidder mandskabet sandsynligvis og drikker en velfortjent kop kaffe i en tippy ved Ringkøbing Fjord!!

Tillykke :)

Se DSR's beretning her.

Kajakinstruktion slutter

Sidste kajakinstruktion er sidste tirsdag i august. Bestyrelsen har besluttet at de få som stadig mangler frigivelse kan øve uden instruktør frem til næste tirsdag i Houget. Alle der ønsker det har så har mulighed for at demonstrere deres evner for instruktør den sidste tirsdag aften, for at forsøge at blive frigivet.

Alternativt henvises til private kursur. Kontakt vores egen Jesper, som afholder efterårskurser ved Ubberup strand for et fynsk firma.

Ro reglement lempet

Bestyrelsen har besluttet at lempe roreglementet for kajak, således at frigivne roere nu må færdes i hele Kalundborg Fjord uden yderligere rettigheder. Kajakstyrmand er nu alene en nødvendig rettighed for at have ansvar for klubbens kajakker uden for Kalundborg Fjord.

Havkajak hitter – og nu er havkajak-guide for Sydfyn på gaden

Jeg faldt lige over denne nyhed, tænkte andre kunne have intersse herfor hilsen Pia Havkajak hitter – og nu er havkajak-guide for Sydfyn på gaden 14-08-2009 - Af: Th. Sørensen - Fotograf: Syddansk Turisme Havkajak-guiden for Det Sydfynske Øhav er den første af sin art i Danmark og giver havkajak-entusiaster en præsentation og vejledning i Øhavets herligheder. Hvor er det godt at ro? Hvad kan jeg opleve, og hvad skal jeg være opmærksom på - og passe på?