<< Juli 2018 >>

DONG energy, Asnæsværket besøger roklubben

D. 28. august kommer Asnæsværket og ror kl. 16:00 og derefter grillmad. Vil du hjælpe til som styrmand, borddækker, grillmester, salatskærer, indkøber eller andet, vil det være dejligt.
Der hænges en liste op i klubben. Ellers sms Bo Brodersen på 20711735.

Casper nummer 17 ved VM

Casper Villadsen har netop været med det danske ungdomslandshold for at ro U18 VM. Det blev her til en lidt skuffende 17. plads, hvor drengene har lært en masse. Blandt andet startede de som lyn og torden i deres C finale, og formåede at komme forrest. Men læren er at de ikke nytter at køre efter principper om hellere at dø i front, end aldrig have været der. I været fald døde de så meget at kun en sidste slutspurgt redede dem fra at ende som sidste båd i C-finalen.

Læs alle beretningerne på www.roning.dk

Kalundborg dræberen slog til igen

Anders Mousted var igen på DSR 1 holdet, som Kalundborg tunge og lette hold har dystet imod igennem danmarksturneringen i langdistanceturneringen. Det betød endnu en rimeligt sikkert sejr til DSR.

news: Inrigger flag idyl lille.jpg

Sejerø tur / retur

6 Roere benyttede sig torsdag d. 6. juni med kort varsel af det gode vejr til at lave en kryds tur til Sejerø. På billedet herover ses vandet skille over revet sydøst for Sejerø. Tilbage turen for Jesper og undertegnede blev i øvrigt filmet af TV2 helikopteren og bragt i TV avisen kl. 19.00 http://nyhederne.tv2.dk/video/index.php/nodeId-24172065.html

Se flere billeder i artiklen, hvis du trykker læs mere herunder.

Vagtplan for september

Vi går nu ind i september måned og mørket kommer stille og roligt.

Vagtplanen er nu på plads september ud for inriggere og for kajak har vi ikke fast vagt på, da alle frigivede nu må ro i hele fjorden.

Bemærk at fra og med mandag d. 7/9 foregår alt aften roning med start kl. 17.00.

news: Vagtplan.JPG

Se hele planen her www.kalundborgroklub.dk/download/2009/vagtplan2009.pdf

Billeder fra Møn kajakturen

Kalundborg let og tung snart i aktion

Rapport fra vores udsendte i Tjekiet

Vores udsendte medarbejder fortæller fra Tjekkiet at det går godt for vores roer Jonas Fich, som er med sit hold på træningslejr i byen Racice i Tjekkiet. det er ikke lykkedes os at få historier om hvordan det går med vandtrænningen, men på land bliver der lavet massere af alternativ træning samt besøgt særprægede pizzarier.

Flere har sikkert bemærket at der har været stille i din forgangne uge blandt de unge outriggerroere. De 5 Mike, Troels, Allan, Henrik og en ny er nemlig ligeledes på træningslejr. De er i Falkenberg Sverige og kommer hjem Søndag

Nye kajakker

Kalundborg Roklub har været på det brugte marked og købe to havkajakker mere til samlingen. Det besluttede vi at gøre, grundet den store søgning, som vi har haft i år til havkajak, som har gjort at vi flere gange er løbet tør for havkajakker.

news: nyekajakker.jpg

Vi har købt en Capella med finne (uden ror) i en lidt bredere og længere model end den vi allerede har. Derudover har vi købt en Qajaq mere også i en lidt større type end vi havde i forvejen.

Status på klubtøjet

news: klubtoej.jpg
Klubtøjet er ankommet og kan afhentes hos Jeppe efter aftale 51921919. Dog forventes trikots først at ankomme i starten af august.

Kajakinstruktion i juli

news: roskole2009efter.jpg
Der vil i hele juli måned være bemanding på til instruktion af årets begyndere.

Kl. 18.30 på tirsdage.

Bemærk at instruktionen ikke er for helt nye.

Instruktionen er kun møntet nystartede fra maj og juni.

Helt nye henvises til private kursusydbydere eller til vore kurser i maj og juni næste år.

Svømmeprøver vil i juli kunne laves umiddelbart efter roning på tirsdage, hvis instruktøren har tid til at udføre kontrol.