<< Maj 2018 >>

Havkajak hitter – og nu er havkajak-guide for Sydfyn på gaden

Jeg faldt lige over denne nyhed, tænkte andre kunne have intersse herfor hilsen Pia Havkajak hitter – og nu er havkajak-guide for Sydfyn på gaden 14-08-2009 - Af: Th. Sørensen - Fotograf: Syddansk Turisme Havkajak-guiden for Det Sydfynske Øhav er den første af sin art i Danmark og giver havkajak-entusiaster en præsentation og vejledning i Øhavets herligheder. Hvor er det godt at ro? Hvad kan jeg opleve, og hvad skal jeg være opmærksom på - og passe på?

Kan Kalundborg blive DM vinder i weekenden?

Chancerne er der for at Kalundborg kan vinde årets mest prestigefyldte langdistance nemlig herrerklassen. Kalundborg tung skal bare have hjælp af Kalundborg let. Holdene har gjort det før i år, nemlig i Sønderborg. Kan de endnu engang sammen sætte DSR ned på tredjepladsen, så kan vi vinde guld og bronze. Alternativt uanset resultat, så vinder vi sølv og bronze.

Se Leif Thygesens optakt her.

Mike Årgangsmester 2009

Vi havde i weekenden flere roere i Holstebro til Regatta.

Trikots er til afhentning

news: klubtoej.jpg
Trikots fra JL i Finland er kommer imens jeg har været på ferie og kan nu afhentes af dem, som har bestilt. De skal afhentes hos mig.

m.v.h.
Jeppe

DONG energy, Asnæsværket besøger roklubben

D. 28. august kommer Asnæsværket og ror kl. 16:00 og derefter grillmad. Vil du hjælpe til som styrmand, borddækker, grillmester, salatskærer, indkøber eller andet, vil det være dejligt.
Der hænges en liste op i klubben. Ellers sms Bo Brodersen på 20711735.

Casper nummer 17 ved VM

Casper Villadsen har netop været med det danske ungdomslandshold for at ro U18 VM. Det blev her til en lidt skuffende 17. plads, hvor drengene har lært en masse. Blandt andet startede de som lyn og torden i deres C finale, og formåede at komme forrest. Men læren er at de ikke nytter at køre efter principper om hellere at dø i front, end aldrig have været der. I været fald døde de så meget at kun en sidste slutspurgt redede dem fra at ende som sidste båd i C-finalen.

Læs alle beretningerne på www.roning.dk

Kalundborg dræberen slog til igen

Anders Mousted var igen på DSR 1 holdet, som Kalundborg tunge og lette hold har dystet imod igennem danmarksturneringen i langdistanceturneringen. Det betød endnu en rimeligt sikkert sejr til DSR.

news: Inrigger flag idyl lille.jpg

Sejerø tur / retur

6 Roere benyttede sig torsdag d. 6. juni med kort varsel af det gode vejr til at lave en kryds tur til Sejerø. På billedet herover ses vandet skille over revet sydøst for Sejerø. Tilbage turen for Jesper og undertegnede blev i øvrigt filmet af TV2 helikopteren og bragt i TV avisen kl. 19.00 http://nyhederne.tv2.dk/video/index.php/nodeId-24172065.html

Se flere billeder i artiklen, hvis du trykker læs mere herunder.

Vagtplan for september

Vi går nu ind i september måned og mørket kommer stille og roligt.

Vagtplanen er nu på plads september ud for inriggere og for kajak har vi ikke fast vagt på, da alle frigivede nu må ro i hele fjorden.

Bemærk at fra og med mandag d. 7/9 foregår alt aften roning med start kl. 17.00.

news: Vagtplan.JPG

Se hele planen her www.kalundborgroklub.dk/download/2009/vagtplan2009.pdf

Billeder fra Møn kajakturen

Kalundborg let og tung snart i aktion