<< Juni 2018 >>

Roskole havkajak og inrigger - Lær at ro!

news: Inrigger flag idyl.jpg

Kalundborg Roklub tilbyder i år to roskoler, hvor du sammen med en masse andre kan lære en del af rosportens færdigheder i kajak eller inrigger.

Første roskole bliver den 25. og den 26. maj 2013.

Den anden roskole bliver den 8. og den 9. juni 2013.

Images: klippekajak.jpg

Roskolen er ikke den eneste vej ind i klubben, men alle er velkomne her.

Som ny er du også altid velkommen til blot at møde op til vores tilbud, for at høre om mulighederne.

Klik herunder for at læse mere om roskolerne.

Bestyrelsen online

Hvad menes der med det?

Jo, for fremtiden skrives referater fra bestyrelsesmøderne direkte på hjemmesiden under møderne.

Du kan finde klubbens referater under menupunktet Info klub, SM m.m.

Leif i personlig rekord ved VM i Boston

Det blev ikke til guld eller sølv, men bronze i år. Leif var ellers forsvarende sølvvinder fra sidste år. Hans tid denne gang var bedre end sidste år, men de andre var lige præcis lige så gode som ham og så lige nogle hundrede dele bedre. Et helt lige VM opløb i Leif's letvægtsklasse 60-64 år ved VM i Boston, som med Kalundborg og danske øjne fik det forkerte udfald. Men stort tillykke, Leif. Bronze ved VM er også i utrolig kraftpræstation.

Læs DFfR beretningen her
Læs også denne artikel

NYT DKF magasin

Læs magasinet her

Tak til Dorte Fich

I forbindelse med den netop overståede generalforsamling har Dorte "TUT" Fich valgt at træde ud af besyrelsen. Den nyvalgte besyrelse besluttede umiddelbart efter generalforsamlingen at TUT skulle have en stor buket blomster som tak for hendes enestående og mange årige indsats i klubben. Tak for det flotte arbejde Dorte.

news: dorte.jpg

Generalforsamlingen 2009 er overstået

Årets generalforsamling er overstået. Et par nye medlemmer er kommet i bestyrelsen og klubbens støtteforening er nedlagt.

Kalender 2009 forslag til kajakture

Hej Turudvalg :0)

Flere af kajakroerne, mig selv inklusiv, syntes det kunne være fedt med nogle fælles kajakture med nye fælles naturoplevelser og andre udfordringer.

Aktivitetekalender eller langtidsplanlægning for ture m.m. for 2009 vil være godt, det giver gode muligheder for den enkelt at planlægge og prioritere! i.f.t. anden planlægning :o)

En EM guld og 4 DM på en uge

Det er de flotte resultater fra de sidste 2 lørdage, hvor de store indendørsstævner er afholdt i henholdsvis Rom og København.

news: IndeDMMike2.jpg

Vil du lære noget?

news: kursus.jpg

Det er tid til at tænke over om du vil på et kursus? Klubben bifalder folk, som vil dygtiggøre sig inden for roning og kurserne er derfor altid betalt af klubben.

Kalundborg til Jyske Mesterskaber

Images: roning 116.jpg
Kalundborg Roklub deltog i år til de åbne Jyske Mesterskaber, med ungdomsroren Mike Christensen, som sikkert roede sig ind på en 1. plads i junior B rækken.

Opret dig og klubben sparer penge

Hvis du bruger hjemmesiden, så opret dig som bruger nu og hjælp din roklub. Ved at du opretter dig får vi registreret din emailadresse, og vi kan meget hurtigt sende information ud til alle medlemmerne.

F.eks. sparer vi 5,50kr. i porte per medlem, som vi emailadresse på, når vi i næste uge skal indkalde til generalforsamling. Ring eller skriv, hvis oprettelsen giver problemer.