Begivenheder

<< Februar 2018 >>
Ma Ti On To Fr L S
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28        

Replikboks

Du er ndt til at logge p for at skrive en replik.

09/02/2016 09:14
Referat fra generalforsamling findes under "referater". Husk at logge dig ind med "Log ind" knappen for at du kan se det.

24/02/2015 21:38
Stort tillykke til dig Hans Henrik med titlen som ÆRESMEDLEM

03/02/2015 12:33
Lars Modin og Alexander vandt sammen med Lis og Mette fra Tissø over b.la. Eskild Ebbesen i DM for hold! SÅDAN! Også et stort tillykke til Jer Wink

03/02/2015 12:28
Kalundborg har sat sig solidt på Danmarks-kortet til DM i ergometer. Grin Kåre vandt suverent Guld. Lene vandt bronze i personlige bedste tid! STORT TILLYKKE

07/01/2015 15:21
Mandag formiddag kl ca 10 kommer jeg med nogle elever og ergometer spinner/optager træningslokalet.

Log ind

Brugernavn

KodeordEr du endnu ikke registreret bruger?
Klik her for at oprette dig.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.

Aktuel vind på Gis

Aktuevind Gis

NYT DKF magasin


Læs magasinet her

Tak til Dorte Fich

I forbindelse med den netop overståede generalforsamling har Dorte "TUT" Fich valgt at træde ud af besyrelsen. Den nyvalgte besyrelse besluttede umiddelbart efter generalforsamlingen at TUT skulle have en stor buket blomster som tak for hendes enestående og mange årige indsats i klubben. Tak for det flotte arbejde Dorte.

news: dorte.jpg

Generalforsamlingen 2009 er overstået

Årets generalforsamling er overstået. Et par nye medlemmer er kommet i bestyrelsen og klubbens støtteforening er nedlagt.

Kalender 2009 forslag til kajakture

Hej Turudvalg :0)

Flere af kajakroerne, mig selv inklusiv, syntes det kunne være fedt med nogle fælles kajakture med nye fælles naturoplevelser og andre udfordringer. 

Aktivitetekalender eller langtidsplanlægning for ture m.m. for 2009 vil være godt, det giver gode muligheder for den enkelt at planlægge og prioritere! i.f.t. anden planlægning :o)

En EM guld og 4 DM på en uge

Det er de flotte resultater fra de sidste 2 lørdage, hvor de store indendørsstævner er afholdt i henholdsvis Rom og København.

 

news: IndeDMMike2.jpg

Vil du lære noget?

news: kursus.jpg

Det er tid til at tænke over om du vil på et kursus? Klubben bifalder folk, som vil dygtiggøre sig inden for roning og kurserne er derfor altid betalt af klubben.

Kalundborg til Jyske Mesterskaber

Images: roning 116.jpg
Kalundborg Roklub deltog i år til de åbne Jyske Mesterskaber, med ungdomsroren Mike Christensen, som sikkert roede sig ind på en 1. plads i junior B rækken.

Opret dig og klubben sparer penge

Hvis du bruger hjemmesiden, så opret dig som bruger nu og hjælp din roklub. Ved at du opretter dig får vi registreret din emailadresse, og vi kan meget hurtigt sende information ud til alle medlemmerne.

F.eks. sparer vi 5,50kr. i porte per medlem, som vi emailadresse på, når vi i næste uge skal indkalde til generalforsamling. Ring eller skriv, hvis oprettelsen giver problemer.

Roklubben på facebook

Kalundborg Roklub har nu i et godt stykke tid været på facebook som gruppe. Er du også på facebook, så kan du tilmelde dig gruppen.

Ny side, så du skal oprettes igen

På grund af at Kalundborg Roklubs hjemmeside blev hacket og lukket ned af udbyderen, så har vi valgt at lave en gennemgribene opgradering og oprydning. Du skal derfor oprette dig selv som bruger igen. Denne funktion er forbedret og jort mere sikkert, sådan at du selv kan gennemføre denne process uden at skulle godkendes af andre. Husk at oprette dig med dit navn og efternavn som brugernavn. alle andre brugere bliver slettet igen, da folk skal kunne stå inde for alt hvad de skriver på siden, ved dem selv.

Siden dannet p: 0.03 sekunder
7,461,007 Unikke besg