<< Oktober 2017 >>

Polosæson slut? eller...

Nu skal grejet vaskes rent for klor, og have en ordentlig saltvandsinsprøjtning i Houget henover sommeren!

Er der nogen der har mod på mere?

Jeg er blevet kontaktet af Holbæk Kajakpolo, som spiller i 1. division, har masser af både og gejst, men mangler spillere, før de kan melde sig til årets sæson.

Jeg kan lokke med at udendørssæsonen plejer at byde på lækre turnerings-omgivelser i diverse udendørsbassinner og Københavns havn.

De træner indendørs om søndagen (lidt endnu).

Nogen der lyster?

En gode polosæson er slut

Det er ganske vist at polokajak i svømmehallen nu er slut. Sæsonen er gået godt med god tilslutning. Svømmehallens initiativ med at kajakkerne nu har fast plads i hallen har gjort det meget nemmere at være polospiller. Vi ses i hallen igen til næste år.

articles: kajak3.jpg

Perfekt vejr til standerhejsningen

news: blikvand.jpg

Skal vi have rekord i antallet af både på vandet til standerhejsningen. Det bliver solskinsvejr, svag vind og op til 18 grader. Så vejret bliver perfekt. Kom i klubben kl. 9.00 til morgenmad.

Kl. 14 skal vi have prisen fot at være årets roklub i 2008. Vi skal have udnævnt et æresmedlem. Og standeren skal op.

Om aftenen holder vi fest med 26 tilmeldte til festmiddagen. Andre er velkomne, men så skal de selv medbringe maden eller komme efter spisning.

Ekstraordinær generalforsamling 4/4 kl. 14.00

Bestyrelsen indkalder til ekstraordinær generalforsamling i forbindelse med standerhejsningen.

Det gør vi med et punkt på dagsordenen.

1. Udnævnelse af æresmedlem.

Teknik og rulletræning

Hold øje med replikboksen!

Der vil jeg skrive om vi træner i svømmehallen på

fredage mellem kl. 19.00 og 19.45
Her har I en god chance for at være på forkant med trygheden og sikkerheden, når I starter på havet igen inden så længe.

Husk også at se i kalenderen, se hvornår der er "langture" i havkajak.

Roskole havkajak og inrigger - Lær at ro!

news: Inrigger flag idyl.jpg

Kalundborg Roklub tilbyder i år to roskoler, hvor du sammen med en masse andre kan lære en del af rosportens færdigheder i kajak eller inrigger.

Første roskole bliver den 25. og den 26. maj 2013.

Den anden roskole bliver den 8. og den 9. juni 2013.

Images: klippekajak.jpg

Roskolen er ikke den eneste vej ind i klubben, men alle er velkomne her.

Som ny er du også altid velkommen til blot at møde op til vores tilbud, for at høre om mulighederne.

Klik herunder for at læse mere om roskolerne.

Bestyrelsen online

Hvad menes der med det?

Jo, for fremtiden skrives referater fra bestyrelsesmøderne direkte på hjemmesiden under møderne.

Du kan finde klubbens referater under menupunktet Info klub, SM m.m.

Leif i personlig rekord ved VM i Boston

Det blev ikke til guld eller sølv, men bronze i år. Leif var ellers forsvarende sølvvinder fra sidste år. Hans tid denne gang var bedre end sidste år, men de andre var lige præcis lige så gode som ham og så lige nogle hundrede dele bedre. Et helt lige VM opløb i Leif's letvægtsklasse 60-64 år ved VM i Boston, som med Kalundborg og danske øjne fik det forkerte udfald. Men stort tillykke, Leif. Bronze ved VM er også i utrolig kraftpræstation.

Læs DFfR beretningen her
Læs også denne artikel

NYT DKF magasin

Læs magasinet her

Tak til Dorte Fich

I forbindelse med den netop overståede generalforsamling har Dorte "TUT" Fich valgt at træde ud af besyrelsen. Den nyvalgte besyrelse besluttede umiddelbart efter generalforsamlingen at TUT skulle have en stor buket blomster som tak for hendes enestående og mange årige indsats i klubben. Tak for det flotte arbejde Dorte.

news: dorte.jpg