<< Oktober 2018 >>

Madaften

SÃ¥ er det Bo og Maries tur til at lave mad til madaften
Den 15 marts kl 19 kan vi glæde os til, hvad de kan finde på at lave af spændende ting vi skal spise
Som vanligt koster det 60 kr at deltage
Su 12 marts

Madaften på Nordvest

SÃ¥ er det tid til at bruge overskuddet fra madklubben :-)

Den 26 februar kl 18
Vi tager til restaurant Nordvest i Havnsø :-)

Der må påberegnes en egenbetaling samt man skal selv betale sine drikkevare. Vi ved endnu ikke hvor meget egenbetalingen bliver det kommer lidt an på hvor mange der tilmelder sig. ;-)

Seneste tilmelding er den 19 februar
Tilmelding  på tlf 23258227 eller på opslag i roklubben

Hilsen Annemarie og Hanne

Madaften

Madaften den 21 januar kl 19
Pris 60
Seneste tilmelding er den 19 januar i kalenderen eller på 20513706
Aftens kokke er Helene og Rose

Indkaldelse til generalforsamling

Indkaldelse til generalforsamling onsdag 3. februar kl 19:00.

Dagsorden:
2. Valg af stemmetællere (2 stk.)
3. Beretning og godkendelse af denne
4. Regnskab
5. Fastlæggelse af kontingent
6. Indkomne forslag, afleveres til formand@kalundborgroklub.dk
7. Valg af bestyrelse: formand, 8 bestyrelsesmedlemmer, 2 suppleanter
8. Valg af 2 revisorer
9. evt.

Forslag skal være formanden i hænde senest 8 dage før generalforsamlingen.

Hilsen fra formanden

2015 har været et år, der startede med en masse blæst. Der gik længe inden vi rigtigt kom på fjorden og kunne nyde det liv derude i naturen, som mange af os i klubben virkelig sætter pris på. Årets overskrifter bliver:
Åbent hus dagen blev holdt i et blæsevejr, men var en stor succes.
2 pølseture afholdt, den ene blev endda udvidet med kold kartoffelsalat og frikadeller. Ungdomsarrangementer afholdt med nogle virkelig gode dage for juniorerne. Stor succes og en masse danske mesterskaber for kaproerne. Polokajakkerne er begyndt for alvor, også om sommeren. En masse nye både og andet materiel er kommet til klubben. Og så, det vigtigste af alt syntes jeg, en rigtig god stemning i klubben blandt alle medlemmerne.
Mange tak for et oplevelsesrigt 2015. God jul og godt nytår til jer alle.

Oppustelige redningsveste

Roklubben har netop fået 20 oppustelige redningsveste fra TRYG fonden.

Så er det muligt at ro baglæns med redningsvest uden at være generet af vesten.

Julespinning

Tirsdag d. 15 December 18-18.30, vil der være en hurtig gang julespinning.
Der er begrænset antal ergometere, så tilmeldning til Pernille via sms 22648283.
Hvis du ønsker et hurtigt måltid mad efter spinning, så meld til hos Hanne Nielsen (evt. via Pernille),
senest mandag kl. 12.

Julefrokost 28. november kl 18

Så er det atter blevet tid til årets hyggeligste julefrokost i roklubben, som traditionen tro, finder sted sidste lørdag i november. Altså lørdag d. 28. november 2015 kl. 18.00. Konceptet er som sædvanligt, at man tager en spændende ret med til ca. 4 personer. Og der vil blive sørget for indkøb af diverse brød og smør.

Årets tema er HJERTER - Så man skal påklæde sig lidt hjerteagtigt, pynte sig med hjerter eller medbringe hjerter. (Det man har siddende indvendigt gælder ikke).

Endvidere skal man huske at medbringe to gaver til omkring 10 kr. pr. stk. og pakket eventyrligt og flot ind til pakkespil. Årets spilleregler 2015, som vi vedtog sidste år, er at man alle hver i sær får mindst én gave med sig hjem.

Kort og godt:

Julefrokost lørdag d. 28. november kl. 18.

Medbring:

En ret til 4 personer

Hjerter

Evt. ægtefælle / kæreste / børn

To gaver til 10 kr. hver (pakkespil)

Der kan forventer brugerbetaling på Brød, smør, servietter og risalamande

For at tilmelde - tryk på d. 28. november i kalenderen øverst til højre på klubbens hjemmeside, så vi ved hvor mange vi skal dække op til. Eller ring/sms Lisbeth 81 11 01 05. Skriv evt. hvilken ret du kommer med, så vi ikke får 7 fade med spegesild.

Gløgg og æbelskiver

Madklubben er vært for gløgg og æblrskiver den 15 december kl 19.30
Marie og Lisbeth står for aften
Tilmelding senest den 14 december i kalenderen

Ansøgning om vinterroning

Roning i vinter sæsonen er forbundet med en personlig risiko som hænger sammen med vandets temperatur, påklædning og tiden i vandet.

Grundet den større risiko er det bestyrelses opgave individuelt at give den enkelte tilladelse til roning i vinter sæsonen efter aflagt og godkendt roprøve. Det er ikke tilladt at ro vinterroning uden bestyrelsens tilladelse.

Tilladelsen tillige med aflagt roprøve kan gælde frem til næste standerhejsning.

Ansøgning om tilladelse skal sendes til bestyrelsen: bestyrelse@kalundborgroklub.dk

For kajak:
I sikkerhedsinstruks for vinterroning kan du læse mere om krav til vinterroning og krav til at blive godkendt.
Tid og sted for roprøve for kajakroere til vinterroning foregår ved Klubben den 7. nov. mellem kl. 11 og 14.

Vinter træningstider

Svømmehal:

Mandag kl. 20:15 til 21:15. I det store bassin er der kajakpolo, regler og basis teori og derefter træningskamp og alle kan være med. I springbassinet øves teknik og redning. I børne bassin øves begynder rul og teknik.

Tirsdag kl. 17:45 til 18:15 Svømmetræning på en bane i stor bassin.

Fredag kl. 18:45 til 19:45. Øve kajakteknik, rul og redninger i alle tre bassiner.

Ergometer træning (i klubben):

Mandag kl 18:00-19:15 1 times træning og derefter tilbud om 15 min udstrækning. Træningen er for alle niveau´er, så alle kan være med. Der vil være musik og træningsprogram udfra ønsker/niveau for deltagerne. Instruktør: Lene/Kåre

Onsdag kl 18:00-19:00 ergometertræning for kaproere. Instruktør: Kåre

Torsdag kl 17:30-18:45 1 times træning og derefter tilbud om 15 min udstrækning. Træningen er for alle niveau´er, så alle kan være med. Der vil være musik og træningsprogram udfra ønsker/niveau for deltagerne. Instruktør: Lene/Kåre

Fredag kl 9:00 Fredagsroning - alle som har lyst at ro ergometer fredag morgen mødes til rospinning. Instruktør: Pernille