<< Februar 2018 >>

Kaproning i Kolding

Så har der været kaproning i Kolding. Fra Kalundborg stillede Lars op med Lis og Mette fra Tissø på 10 km distancen.
Det blev til en rigtig flot 3. plads. Middelfart vandt i tiden 48:01, Hellerup roede 48:05, Kalundborg 48:30 og Viking 48:35.
Det er bare tæt og de 3 har været ude i en rigtig mandfolkedyst. Det er så tæt at guld til Lars og Co. kunne være indenfor rækkevidde en anden gang.

Drengene i guldinriggeren fra Kalundborg stillede ikke op i denne omgang. Det betyder ikke så meget, for man må smide den dårligste af 5 kaproninger væk, når points til det samlede Danmarksmesterskab tælles sammen. Men Kalundborgdrengene har sat sig selv lidt under pres og de har ikke råd til at have en dårlig dag i sæsonens resterende kaproninger.

Polokajak flyttet

Polokajak er flyttet til Mandag: 16:45 - 18:00

juniorroning

Juniorroning:
Roklubben har ro- og tekniktræning i kajak og lejlighedsvis i inriggere.
Vi mødes onsdage kl. 16.45 til kl. 19. Du kan deltage hvis du er 11+.
Vi starter 1. gang den 3. juni.
Husk varmt rotøj og skifte tøj.

Kaproning i Sønderborg

Så har der været kaproning i Sønderborg.
Fra Kalundborg stillede drengene i 25 km inrigger langdistance, Aleksander, Bjarke og Lars. Efter 2 timer og 8 minutters kamp kunne de 3 konstatere, at de havde vundet guld, bare 5 sek foran nummer 2 fra DSR.
Efter den lille tur syntes Lars åbentbart ikke han havde fået nok, så han tog en 10 km langdistance sammen med Mette og Lis fra Tissø. Her blev det til en flot 5. plads.
Jeg må sige, at jeg tager hatten af for Lars. Over 3 timers kaproning på 1 dag. Det er bare hårdt og super sejt gået.

Ã…bent hus 31. maj kl 10-15

Søndag den 31. maj inviterer Kalundborg Roklub til åbent hus for alle interesserede. Det er muligt at få en snak med klubbens instruktører, se de nye kajakker og de nye robåde, som klubben har anskaffet i år, og der er mulighed for at få prøveture i alle klubbens øvrige bådtyper.

Åbent hus er også start på rosæsonen. Begynderhold i robåde starter op samme dag.  Det er muligt at starte på dagen eller på hold med senere opstart. Se invitation her

Program søndag 31. maj:

10-11 Infomøde om roning

11-15 Drop in - åbent hus med mulighed for kort prøve-rotur

11-15 Begynderhold i inrigger og coastal

Sted: Roklubben, Radiovej 5, Kalundborg

Tøj: For prøvetur eller deltagelse på begynderhold: Medbring almindeligt sportstøj, sportssko og evt. overtrækstrøje

Tilmelding til begynderhold: Fremmøde den 31. maj inden kl 11, eller ved mail til rochef@kalundborgroklub.dk

For spørgsmål er du velkommen til at kontakte følgende:

Kajak: kajakchef@kalundborgroklub.dk

Inrigger og coastal: rochef@kalundborgroklub.dk

Madaften

Der er madaften i roklubben torsdag den 11 juni kl 19.

Roning er denne dag kl 17.00 Instruktion som normalt kl 17:30. Man kan nå med til madaften.

Sidste tilmelding den 9 junii kalenderen eller på 30669519.

Prisen er, som sædvanligt, 60 kr per person.

Ny belægning på bådpladsen

Hans Henrik har udvist helt specielle evner i samarbejde med kommunen.  Det betyder helt præcist, at vi får asfalteret hele vores bådplads. Det sker onsdag 13/5. FEDT, det har vi manglet i en del år.
Stor tak til Hans Henrik for hans vedholdende arbejde med at overbevise kommunen om, at vores bådplads var værd at vedligeholde. Jeg ved det har været en hård kamp.

Roning frigivet

SÃ¥ er vandet over 10 grader og roning er givet fri.
Selvom vandet er over 10 grader er det stadigvæk koldt at falde i og det anbefales på det kraftigste fortsat at have våddragt på når man tager på fjorden i både kajakker og sculler.

fyn rundt i coastal 4X+ 5-7 juni

Så er der mulighed for at deltage i fyn rundt med coastalbåd. 4X+.
Der kan vælges at deltage på en eller flere deldistancer, alt efter lyst og formåen.
Der skal aflægges svømmeprøve for at deltage, 300 m.
Lene eller KÃ¥re skal godkende deltagelsen
Tilmeldingsblanket findes her
Tilmelding senest 17. maj.

Madaften

Der er madaften den 5 maj kl 19

Pris 60 kr

Su 3 maj

Kokkene Nathalie Lene D Vester

Nyt ro reglement

Der er kommet nyt ro reglement, som gælder fra sæsonstart.

Reglementet er ændret, så det lever op til gældende krav fra DFfR og DKF. Der er kommet en del nye emner, især nyt om sikkerhed generelt og indenfor specifikke emner, fx regler for coastal roning, brug af sikkerhedsinstrukser, instruktion mm.

Bemærk: Alle skal kende reglementet og følge det - du kan læse det her.

Der vil blive mulighed for at spørge ind til reglementet på infomøde om reglement torsdag 23. april kl 16.45-17.15 i klubben