<< Januar 2018 >>

madaften 13. okt

Der er madaften igen tirsdag 13. oktober kl 19:00

Tilmelding i kalenderen eller på opslag i klubben. Senest 11 okt. Pris 60 kr.

Marie, Freja, Flora og Britta er kokke.
vi ses

Madaften torsdag 17. sept

Der er madaften igen - torsdag den 17. september kl 19:00

Pris 60 kr.

KÃ¥re og Lene laver mad denne aften.

Tilmelding senes 15. september. PÃ¥ opslag i klubben eller ved tilmelding i kalenderen. Eller til Lene 3075 3676.

tur til Nekselø 3/9

Aftentur i kajak/inriggere tors. d. 3. sept. rundt om Nekselø
Afgang fra klubben kl. 16.30
Vi er klar til at forlade klubben på dette tidspunkt.
Distancen er ca. 12 km, medbring madpakke, vand og evt. noget varmt at drikke.
Omklædning og adgang til vandet foregår på/fra græsplænen nord for Havnsø Hotel.
Vi pakker traileren med kajakker og udstyr og organiserer samkørsel.
Hvis vejret ikke er til Nekselø er alternativet Tissø og Halleby Å.
Tilmelding på opslag i klubben, her på hjemmesiden, el. til Niels Jørgen Jacobsen.

DM finalen og rotur i København 22. august

På lørdag er der finaledag for DM i langdistance kaproning i inrigger - hvor Kalundborgs herrer kæmper for guldet i herreklassen over 25 km. DM afgøres denne dag - Kapløbet om guldet står mellem Kalundborg og DSR. Finalen foregår i København.

Vil du med ind og heppe på drengene?

Vi planlægger en tur derind, hvor man dels kan deltage for at heppe og hygge - der er flere løb og aktivitet dagen igennem, så det er muligt at hygge sig sammen.

Nogle af os planægger at tage en rotur derinde i løbet af dagen. Der er begrænset antal både til det - tilkendegiv din interesse for at være med senest tirsdag - så er der pladser efter først til møde princippet - og jeg vil forsøge at låne både hvis der er behov for det.

Efter DM finalen er der præmier, og derefter forlader vi DM og finder et sted at spise sammen inden vi kører tilbage til Kalundborg.

Nærmere program bliver lavet i ugens løb. Foreløbigt forventer vi at tage afsted om morgenen og tilbage om aftenen.

Tilmeld dig eller stil spørgsmål: til Lene på 30753676  senest tirsdag

Sejr i Nakskov

Så har Kalundborg igen været i kamp. Denne gang i Nakskov. Kravet var en sejr for at blive inde i kampen om DM guldet. Det lykkedes.

1. plads: Kalundborg Roklub 1:59:54
2. plads: DSR M1 2:00:34
3. plads: Hellerup Roklub 2:03:14

Utrolig flot af Alexander, Bjarke og Lars. Nu er der spænding til årets sidste løb i Københavns Roklub lørdag den 22 august, hvor Kalundborg Roklub skal vinde for at vinde den samlede Danske Mesterskab.

Pølsetur 13. august

Der er igen fælles pølsetur den 13. august kl 17:00 fra klubben.

Vi vil gerne samle flest muligt at klubbens medlemmer til dette fælles arrangement for alle.

Afhængigt af vinden ror vi til Asnæs stranden eller Gisseløre strand - Vi ror ca. en times tid inden der er grillning af pølser på stranden.

Af hensyn til indkøb vil vi gerne have jeres tilmelding senest 12. august - til Lene på sms 30753676 eller på opslag i klubhuset (opslagstavlerne i klubhus og bådhal)

Roning på Fursøen

Lørdag den 29 august er der roning på Fursøen.
Vi tager afsted fra roklubben kl 7
Tilmelding til Bo Marie eller Hanne.
Da der er et begræset antal pladser vil det være efter "Først til mølle"

Grill til Kalundborg Rocker

Grill arrangementer fredag d. 14.8.15
Så er det igen tid til den årlige grill aften i roklubben/ Kalundborg rocker Warm-up.
Vi starter kl 18:00.
Der vil være fri øl/vand - stor grill buffet med diverse tilbehør.
Fest god mad, masser af drikkelse og hyggeligt samvær. Alt sammen til 200kr. Pr. Kuvert. Børn under 12år 100kr.
Vil håber at du/i har lyst til at deltage.
Tilmelding til Aleksander Hansen.
Verd. Betaling - gives info ved tilmelding til Aleksander.
SU. Gerne ind d. 11.8.15

Madaften

SÃ¥ er der igen madaften

Rose og Annemarie står for maden den 10 august kl 19

Pris 60 kr

Su 8 august

Tilmelding i kalenderen

OBS roning er den 10 august flyttet til kl 17

Sommerferie-roskole

Sommerferie-roskole starter mandag 27. juli kl. 9 og slutter torsdag eftermiddag
Sommerferiebørn der går i skole på 6.-10. klassetrin får igen i år muligheden for at få nye færdigheder, så de kan boltre sig på Fjorden. Der er mulighed for at lære at ro både forlæns og baglæns – i kajak og inrigger.
Roskolen er tilrettelagt, så man ikke på forhånd skal have nogen færdigheder – udover at kunne svømme – og det er heller ikke nødvendigt at have andet end almindeligt idrætstøj og badetøj med.
På roskolen bliver der tid til hygge med gode pauser og servering. Der er fornuftig frugt undervejs, men der er også ristede skumfiduser på programmet. Prisen for at deltage er 200 kr. og sidste frist for tilmelding er torsdag den 23. juli. Mødestedet er roklubben på Radiovej på Gisseløre.
Kontakt: Kalundborg Roklub, instruktør og leder af roskolen, Niels Jørgen Jacobsen 20233773.

Nyt udstyr til junior afdelingen

Så har Niels Jørgen Jacobsens store arbejde i junior afdelingen båret frugt. Friluftrådet har netop bevilget næsten 70.000 kr. til 6 junior kajakker og 1 edon båd. Edon båd er en sculler med pontoner på, så man ikke vælter.

Bådene er givet til Niels Jørgen som erkendelse af hans arbejde med junior afdelingen, som han driver sammen med Kenneth J G Hansen

Godt arbejde Niels Jørgen